Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
6. októbra 2022, 10:00
Čas čítania 2:21
Sponzorovaný obsah

Praktický nadčasový dizajn a maximálne pohodlie. Nové topánky od značky ECCO ťa ohúria svojou všestrannosťou

Praktický nadčasový dizajn a maximálne pohodlie. Nové topánky od značky ECCO ťa ohúria svojou všestrannosťou
Zdroj: ECCO
MÓDA MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Je jedno, kam v nich budeš kráčať a aké dobrodružstvo máš v pláne, topánky z kolekcie ECCO OFFICE HYBRIDS budú spoľahlivou a štýlovou voľbou.

Sú vhodné do školy, do práce aj do mesta. Zvládneš s nimi relaxačnú prechádzku po lesnej ceste zasypanej lístím, beh na autobus počas daždivého rána aj nekonečný nákupný maratón s kamoškami. Je jedno, kam v nich budeš kráčať a aké dobrodružstvo máš v pláne, topánky z kolekcie ECCO OFFICE HYBRIDS budú spoľahlivou a štýlovou voľbou.

ECCO
Zdroj: ECCO

K šatám aj k mikine

Na každú príležitosť sa tieto topánky hodia nielen vďaka pohodliu, ktoré tvojim nohám dožičia počas celého dňa, ale aj vďaka svojmu praktickému nadčasovému dizajnu. Ten sa totiž hodí aj k elegantnejším, aj k ležérnejším outfitom. Môžeš si k nim zobrať šaty aj mikinu, kabelku aj batoh. A to je ich najväčšia výhoda. Ušetria ti čas pri tom, ako sa budeš rozhodovať, čo si ráno obliecť. To oceníš najmä vtedy, keď ťa bude počas dňa čakať viacero rôznorodých stretnutí. Nové topánky od značky ECCO si totiž môžeš obuť bez výčitiek nielen na súkromné schôdzky, ale aj na formálny pracovný obed.

ECCO
Zdroj: ECCO

Všestranná voľba do každého počasia

Kolekcia ECCO OFFICE HYBRIDS je vyrobená z kvalitnej prémiovej usne s originálnou technológiou ECCO FLUIDFORM™. A keďže majú topánky aj vodoodolnú povrchovú úpravu ECCO HYDROMAX® a trvácnu gumenú podošvu, zabezpečia ti pohodlie v každom počasí. Modely ECCO NOUVELLE navrhli tak, aby spĺňali všetky nároky modernej doby. 

ECCO
Zdroj: ECCO

Lenka Poláčková má túlavé topánky

Pre svoju novú kampaň s názvom Pre každé stretnutie, ktorá sa sústredí na topánky z kolekcie ECCO OFFICE HYBRIDS, si značka ECCO vybrala aj ambasádorku. Je ňou Lenka Poláčková, ktorá inšpiruje mnohých ľudí svojím životom nielen prostredníctvom svojho instagramového účtu @lenkavacval, ale aj prostredníctvom kníh, ktoré napísala.

O Lenke je známe, že má túlavé topánky a je za každé dobrodružstvo. Keď sa po behu prezúva z bežeckých topánok do tých voľnočasových, chce, aby boli pohodlné a spoľahlivé. A to jej kolekcia ECCO OFFICE HYBRIDS dokáže splniť úplne bez problémov. K natáčaniu tejto kampane si prizvala svoju mamu Evu, s ktorou prezradili, ako vnímajú svoj vzťah a čo pre ne znamená domov. Ak ťa zaujíma, o čom sa rozhovorili a kam ich zaviedli túlavé topánky z novej kolekcie, pozri si nasledujúci zostrih.

celé video nájdeš tu

Pre ženy, ktoré majú rady slobodu

„Nemyslím si, že by mala moja mama úplne túlavé topánky, i keď do istej miery možno áno. Obidve máme rady takú slobodu a bláznivosť.“ zamyslela sa Lenka. Na stretnutie s mamou si Lenka zvolila šnurovacie čižmy ECCO NOUVELLE, ktoré jej poskytli maximálne pohodlie a doplnili jej štýlový outfit. 

Jej mama si na natáčanie vhodne vybrala tenisky ECCO NOUVELLE, ktoré prepájajú pohodlie s klasickou siluetou formálnej obuvi. Navyše, vďaka technológii FLUIDFORM™ je podošva topánok ľahká a ergonomická, čím poskytuje pohodlie, ľahkosť a flexibilitu. Je teda zrejmé, že táto kolekcia je ako stvorená pre ženy, ktoré sa aj napriek zachovaniu štýlu a štipky formálnosti nechcú vzdať pohodlia.

ECCO, Lenka Polačková
Zdroj: ECCO

Lenka je známa svojím špecifickým prístupom k životu, ktorý vyžaduje, aby bola stále pripravená na rôzne situácie. Je predsa profesionálny dobrodruh, ultra trail bežkyňa, moderátorka, ale aj dcéra a manželka, a preto jej topánky z novej kolekcie od ECCO tak vyhovujú. 

ECCO, Lenka Polačková
Zdroj: ECCO

Pre každé dobrodružstvo aj stretnutie

„Tak teda obujme si tie túlavé topánky a vyrazme za ďalšími dobrodružstvami. A keď sa nabudúce stretneme, budeme sa mať o čom porozprávať.“ zakončila rozhovor so svojou mamou Lenka. Ak aj teba čaká nejaké dobrodružstvo, stretnutie s kamoškou či pracovný pohovor, vyzbroj sa kvalitnou, spoľahlivou a najmä pohodlnou obuvou od značky ECCO.

chcem si pozrieť novú kolekciu

– model © lenka vácval poláčková

– mua a styling © ivana súkenníková
– foto © linda kisková bohušová

– video © martin ondruš
– klient ECCO SHOES
– agentúra KONCEPT ZONE

Späť
Zdieľať
Diskusia