Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
2. októbra 2022, 14:48
Čas čítania 0:38

Fico sa ospravedlnil z účasti v relácii Na telo, na vrátnici Markízy sa zjavil Blaha. Prišiel, aj keď ho nepozvali

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Veronika Remišová zo Za ľudí sa krátko pred vysielaním rozhodla, že do diskusie s Ľubošom Blahom pôjde.

Robert Fico dnes neprišiel do diskusnej relácie TV Markíza, podľa moderátora Michala Kovačiča sa ospravedlnil menej ako hodinu pred začiatkom vysielania. 

„Z dnešnej účasti v diskusnej relácii Na telo som sa musel ospravedlniť. Mám silné príznaky infekčného ochorenia a musím absolvovať test. Vedenie Smeru-SD vynakladá maximálne úsilie na zabezpečenie účasti relevantného diskutujúceho. Ďakujem za porozumenie,“ napísal Fico na Facebook. 

TV Markíza ponúkla Robertovi Ficovi možnosť diskutovať prostredníctvom videohovoru, čo odmietol. Následne ponúkli možnosť zastúpiť predsedu strany Jurajovi Blanárovi, ktorý ju nevyužil. 

Na vrátnicu televízie v Záhorskej Bystrici nakoniec bez pozvania prišiel krátko pred začiatkom relácie podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Veronika Remišová popriala na začiatku relácie Robertovi Ficovi skoré uzdravanie a ozrejmila, že za bežných okolností by nešla do diskusie s Ľubošom Blahom, ktorý podľa nej šíri proruskú propagandu. 

Moderátor Michal Kovačič musel viackrát oboch diskutujúcich napomenúť, aby komunikovali slušne a aby si neskákali do reči. „Nerád by som pôsobil v pozícii učiteľa v materskej škole,“ hovoril Veronike Remišovej a Ľubošovi Blahovi. 

Markíza
Zdroj: Na telo reprofoto
Domov
Zdieľať
Diskusia