Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Avis. 
1. októbra 2022, 13:30
Čas čítania 3:12
Sponzorovaný obsah

Dlhodobý prenájom je moderná alternatíva ku kúpe. Ľudia si najčastejšie prenajímajú VW Golf Variant

TECH AUTOMOBILOVÝ PRIEMYSEL GOLF VOLKSWAGEN
Uložiť Uložené

Ak ťa tento model osloví, v Avise ho môžeš získať za výhodnú cenu.

Volkswagen Golf je v podstate najobľúbenejším autom už od roku 1983. Svoje prvenstvo stratil iba niekoľkrát, dokážeš to spočítať na prstoch jednej ruky. Minulý rok spoločnosť predala vyše 200-tisíc modelov Golfu. Je to klasika, ktorej sú Európania verní a výnimkou nie sú ani Slováci. Golf s prívlastkom Variant poznáme už od tretej generácie. Predstavíme ti, čo všetko ponúka súčasná, ôsma generáciaVolkswagen Golf Variant je dostupný vo výbave R-Line, Life a Style.

Ak ťa tento model auta osloví, Avis ho ponúka na dlhodobý prenájom vo výbave Life. Riešiť dlhodobý prenájom namiesto kúpy nového auta môže byť pre niektorých lepšie riešenie. Všetko prebieha online, takže nemusíš nikam chodiť ani čakať v rade. Ako to celé funguje a prečo by si si mal vybrať Volkswagen Golf Variant?

zisti viac

Ako funguje dlhodobý prenájom

Nedávne udalosti spôsobili nedostatok čipov a materiálov, čo ovplyvnilo aj automobilový priemysel – áut je menej a sú výrazne drahšie. Veľa ľudí zistilo, že kúpa vozidla už nevyhovuje ich finančnej situácii. Pri dlhodobom prenájme môžeš využívať všetky potrebné služby v cene a bez stresu z vybavovačiek. Patrí sem povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie, diaľničná známka, asistenčná služba či v prípade plánu Prémium aj sezónne prezutie a servisná údržba

Pri dnešných cenách benzínu ťa určite poteší, že Golf Variant vo výbave Life, ktorý nájdeš v Avise, má spotrebu iba 4,9 litra na 100 kilometrov. V cene nájmu máš predplatený nájazd kilometrov, čo v tomto prípade, pri viazanosti 24 mesiacov, predstavuje 24-tisíc kilometrov. To nie je jediný dôvod, prečo Avis vytypoval Volkswagen Golf Variant ako univerzálny bestseller pre všetkých

avis, golf variant
Zdroj: Avis

Prečo si vybrať v Avise práve Golf Variant? 

Verzii Variant narástol batožinový priestor na solídnych 1 642 litrov. Určite vieš, aké je frustrujúce, keď máš plné ruky a nemá ti kto otvoriť kufor či dvere. Vďaka voliteľnej bezdotykovej funkcii Easy Open stačí malý pohyb nohy pod zadným nárazníkom a dvere batožinového priestoru máš otvorené. Nízka nakladacia hrana ti umožní všetko potrebné naložiť do kufra bez zbytočnej námahy. Potom ti stačí stlačiť tlačidlo na vnútornej strane dverí, ktoré sa automaticky zatvoria. Vo Volkswagene chápu, že nie všetkým zákazníkom narástli dlhé nohy, aby dočiahli na dvere otvoreného kufra. 

Dostatočný priestor nechýba ani vnútri auta či už na predných, alebo zadných sedlách. O ešte väčší komfort vodiča sa postará sedadlo ergoActive, ktoré sa dodáva na želanie, s čiastočne elektrickým nastavením 14 parametrov a bedrovou opierkou s masážnou funkciou. 

avis, golf variant
Zdroj: Avis

Väčší dojem z interiéru pomáha doplniť ďalšia voliteľná vychytávka – panoramatické strešné okno. Výklopné a posuvné strešné okno siaha v prednej časti cez celú šírku strechy. Tónované sklo zabráni tomu, aby ťa slnko oslepilo počas jazdy. Ak si chceš užiť čerstvý vzduch prostredníctvom dotykového ovládania, môžeš okno vpredu vyklopiť alebo ho zasunúť dozadu.

V neposlednom rade pohodlný pocit z jazdy dotvorí digitálny prístrojový panel s vysokým rozlíšením a uhlopriečkou 10,25 palca. Môžeš si ho prispôsobiť podľa svojich predstáv – buď sa prikloníš ku klasickému zobrazeniu (otáčkomer, tachometer a počítadlo kilometrov), alebo optickému zobrazeniu asistenčných systémov, prípadne ku kombinácii navigačnej mapy spolu s informáciou o prehrávanom médiu.

avis, golf variant
Zdroj: Avis

Variant využíva na komunikáciu technológiu Car2X cez WLAN (pWLAN). Pomáha vodičovi s množstvom užitočných informácií a v núdzovej situácii môže aktívne zasiahnuť do diania v rámci možností daných systémom, napríklad ak sa dostaneš do dopravnej zápchy. Vďaka funkcii Pedestrian and Cyclist Recognition auto rozpozná hrozbu kolízie s chodcom a cyklistom a v prípade núdze zabrzdí. 

Voliteľný systém Travel Assist bude tvojím verným parťákom počas dlhých a únavných jázd. Hlavne na diaľniciach a cestách 1. triedy udržiava tento systém auto v jazdnom pruhu za nastavenej rýchlosti. Zároveň zohľadňuje odstup od vozidla pred tebou. V rámci možnosti systému Side Assist upozorňuje pomocou LED ukazovateľov vo vonkajších spätných zrkadlách na vozidlá nachádzajúce sa v mŕtvom uhle alebo vozidlá vzdialené od teba do vzdialenosti 50 metrov. Cúvacia kamera, parkovacie senzory a adaptívny tempomat ACC sú pre VW Golf Variant samozrejmosťou.

Pohon všetkých kolies ťa bezpečne dopraví aj po náročnejšom povrchu. Variant si poradí s piesočnatým, nerovným či inak náročným terénom. Vďaka pohonu všetkých kolies 4MOTION sa výkon motora rozdeľuje podľa potreby na všetky štyri kolesá. To znamená, že v priebehu milisekúnd je každé jednotlivé koleso riadené podľa jeho povrchu. Výrobca sa tak posnažil predísť pretáčaniu a zablokovaniu kolies. 

viac informácií

Už vieš, prečo je podľa Avisu Volkswagen Golf Variant univerzálne auto pre každého? K vozidlu na dlhodobý prenájom sa môžeš dostať už pár klikmi, a to do jedného dňa, dokonca ak je dostupné v pobočke, máš ho do 60 minút. Možno sa ocitneš v situácii, že budeš urýchlene potrebovať auto a táto služba ti ušetrí stres

Ako sme ti už povedali na začiatku, dlhodobý prenájom za teba môže vyriešiť aj povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie, diaľničnú známku, asistenčnú službu či dokonca aj sezónne prezutie a servisnú údržbu. Svoj čas a peniaze tak môžeš investovať do iných vecí a nemusíš si robiť starosti s údržbou auta

rezervuj si golf variant v avise
avis, golf variant
Zdroj: Avis
Späť
Zdieľať
Diskusia