Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. septembra 2022, 18:00
Čas čítania 0:44
Kamila Šebestová

Striptérka Zuzana Rossi: Mafiáni boli k striptérkam slušní, politici boli arogantní zmrdi (Videorozhovor)

Striptérka Zuzana Rossi: Mafiáni boli k striptérkam slušní, politici boli arogantní zmrdi (Videorozhovor)
Zdroj: Refresher
REFRESHER EROTIKA MAFIA SEXUALITA
Uložiť Uložené

Zuzana Rossi nám v otvorenom rozhovore prezrádza, aké bolo robiť striptíz v 90. rokoch pre podsvetie, prečo jej prácu miluje či koľko priemerne zarobí striptérka.

„A čo, že striptérka ukáže kozy? Veď keď ideš na kúpalisko, vidíš tam väčšinu báb hore bez. Neviem, aký je v tom rozdiel, my iba tancujeme,“ vysvetľuje nám Zuzana Rossi u nej doma. Bavíme sa o predsudkoch spojených so striptízom. Zuzana robí striptíz už 17 rokov a sama hovorí, že väčšina ľudí si o striptérke hneď myslí, že je „k*rva“. Pre ňu je však striptíz umenie a nevníma ho, ako niečo sexuálne.

V práci sa už stretla s rôznymi typmi ľudí. Zaskočí nás priznaním o mafiánoch, ktorí sa podľa nej v 90. rokoch k striptérkam správali slušne. Na rozdiel od politikov. „Mafiáni boli k striptérkam slušní, politici boli arogantní zmrdi,“ hovorí Zuzany Rossi. Viac zo života Zuzany Rossi sa dozvieš vo videorozhovore nižšie. Ak ti to však nestačí a chceš zažiť jeden deň so striptérkou, pozri si našu krátku dokumentárnu reportáž na Youtube. Uvidíš v nej, ako to vyzerá u Zuzany doma, aj ako robí profesionálny striptíz.

V Refresheri ti v rámci dokumentárnych reportáží a rozhovorov prinášame zaujímavé príbehy ľudí či komunít. Zuzana je jednou z nich. Ak chceš podporiť tvorbu kvalitného obsahu, pridaj sa do Refresher+ klubu

Domov
Zdieľať
Diskusia