Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2022, 12:48
Čas čítania 0:30
Richard Balog

Súčasťou pozvánky na módnu prehliadku značky Diesel bol aj análny kolík. Šou priniesla módu zo začiatku milénia

Súčasťou pozvánky na módnu prehliadku značky Diesel bol aj análny kolík. Šou priniesla módu zo začiatku milénia
Zdroj: Diesel
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Kreatívny riaditeľ talianskej odevnej značky Glenn Martens nezostal svojej povesti nič dlžný a hostí potešil netradičným darčekom.

Marketingový tím značky Diesel s kreatívnym riaditeľom Glennom Martensom zvolil originálnu formu pozvánky na prehliadku novej kolekcie na obdobie jar/leto 2023. Hosťom poslali krabicu, v ktorej bol okrem pozvánky aj darček v podobe análneho kolíka v modrej farbe. 

@highsnobiety @diesel’s show invitation came with a little surprise 👀 #snobtok #highsnobiety ♬ original sound - Stan :)

Odporúčané
Britský návrhár JW Anderson vzdal hold kráľovnej Alžbete II. prostredníctvom modelu šiat  Britský návrhár JW Anderson vzdal hold kráľovnej Alžbete II. prostredníctvom modelu šiat 19. septembra 2022, 15:51

Martens v rámci prehliadky vytvoril celý svet, ktorý sa začínal spomínanou pozvánkou vrátane análneho kolíka a končil veľkolepou scénou. Na móle bola obrovská nafukovacia socha, ktorá bola desaťkrát väčšia oproti nafukovacím postavám z poslednej prehliadky. Išlo o najväčšie nafukovacie umelecké dielo, aké bolo kedy vytvorené, a bude zapísané v Guinnessovej knihe rekordov.  

Vychutnaj si záznam z prehliadky, ktorá bola oslavou návratu na vrchol, aj módy zo začiatku milénia. Presne takto má vyzerať šou, ktorá strhne pozornosť širokej verejnosti. 

Späť
Zdieľať
Diskusia