Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermeister.
1. októbra 2022, 15:30
Čas čítania 1:19
Sponzorovaný obsah

1 800 eur za jednu návštevu. Podarí sa ich získať aj tebe?

REFRESHER ALKOHOL SÚŤAŽ
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nová kampaň motivuje ľudí, aby pili Jägermeister shot presne tak, ako sa má – ľadovo namrazený. Ich špeciálne komando vyrazilo do ulíc a odmení ťa, ak správne mrazíš.

Určite nikto z nás nechce, aby mu uprostred noci „zaklopalo“ na dvere komando. Na rozdiel od pohotovostného policajného útvaru však predsa len existuje jedno komando, ktoré vo svojej domácnosti uvidíš rád. Jägermeister prichádza s novou súťažou, v ktorej ťa naučí, že ich pravý shot je jedine –18 °C ICE COLD. Od pondelka 26. septembra do ulíc vyráža „Jägermeister komando“, ktorého úlohou bude kontrolovať, či máš doma slávny bylinný likér namrazený na správnu teplotu. Po takejto prepadovke môžeš získať finančnú odmenu, ktorá ťa určite poteší. Zaregistruj sa do súťaže a odmena 1 800 eur bude možno práve tvoja. 

zisti viac
Jägermeister
Zdroj: Jägermeister

Staň sa súčasťou novej nadupanej kampane a klikni na web chcemdomrazničky.sk. Súťaženie prebieha jednoducho – fľašu Jägermeistera daj do mrazničky, zaregistruj sa na webe a čakaj, kým príde komando. Na kontrolu chodí každý deň okrem soboty. O tom, že budú v tvojom okolí, sa dozvieš formou SMS správy deň vopred. Návštevu tejto zásahovky určite privítaš s úsmevom na tvári a nemusíš sa obávať, že ti vykopnú dvere uprostred noci, pretože prídu medzi 17. a 22. hodinou. 

Nezáleží na tom, koľko máš doma fliaš, dôležité je, aby boli namrazené na –18 stupňov. Ak sa ti to podarí, dostaneš odmenu 1 800 eur. V obchodoch dokonca nájdeš fľašky Jägermeistera so špeciálnou etiketou, ktorá ti sama ukáže, že ju máš namrazenú správne. Hneď ako ju dáš do mrazničky, obrázok shotu a odkaz ICE COLD sa začnú sfarbovať domodra. Čím lepšie máš namrazené, tým je modrá farba sýtejšia. V prípade, že máš doma „bežnú“ fľašku Jägermeistera, správne namrazenie si musíš ustrážiť sám. 

prihlás sa do súťaže

Cieľom kampane je naučiť každého, ako tento bylinný likér správne namraziť. „Pripravili sme akciu, ktorá u nás nemá obdobu. Chceme verejnosť motivovať, aby si náš nápoj vychutnávala presne tak, ako sa má. Pre spotrebiteľov maximálne zjednodušujeme mechaniku, tak na nič nečakaj. Stačí sa len zaregistrovať, nepotrebuješ žiadny blok či registračný kód, iba maj fľašku Jägermeistera v mrazničke. My prídeme s výhrou až k tvojim dverám,“ povedal ku kampani Michael Bouda, marketingový riaditeľ Mast Jägermeister.

Domov
Zdieľať
Diskusia