Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2022, 8:52
Čas čítania 0:56
Martin Adam Pavlík

Logan Paul sa pobije o titul WWE. Jeho súperom bude najdlhšie kraľujúci šampión organizácie Roman Reigns

Logan Paul sa pobije o titul WWE. Jeho súperom bude najdlhšie kraľujúci šampión organizácie Roman Reigns
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY LOGAN PAUL SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ WWE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Paula čaká najväčší zápas kariéry.

Ako sme informovali v júli, Logan Paul podpísal zmluvu s najväčšou wrestlingovou organizáciou na svete World Wrestling Entertainment (WWE) len pár mesiacov po tom, ako sa predstavil na podujatí Wrestlemania 38. Odvtedy doslova zažiaril na obľúbenej akcii SummerSlam, kde šialeným skokom (takzvaný frog splash) zdemoloval legendu The Miza. 

Ako píše Complex, starší z kontroverzných bratov dostal po tomto výkone prvú šancu zabojovať o titul WWE. A nie s hocikým. Jeho súperom totiž bude najdlhšie vládnuci univerzálny šampión organizácie – 37-ročný Američan Roman Reigns. O prestížny titul sa pobijú 5. novembra na podujatí Crown Jewel 2022 v Saudskej Arábii.


Zápas oficiálne potvrdil na tlačovej konferencii v Las Vegas bývalý šampión organizácie a súčasný člen vedenia WWE Paul „Triple H“ Levesque. „Bude to zápas, ako žiaden iný,“ vravel nadšene. Dodal, že síce je Logan Paul vo WWE len krátko, získal si obrovský rešpekt a preto dostal šancu zabojovať o opasok.

„Si vo vode s tým najväčším žralokom, ktorý kedy vo WWE žil,“ povedal Reigns Paulovi na tlačovke. Viackrát zdôraznil, že Paul si tak skoro titulovú šancu nezaslúži. Správal sa taktiež agresívne a Paula dokonca odsotil. Zasiahnuť a upokojiť situáciu musel až Levesque.

Anketa:
Vyhrá podľa teba Logan Paul svoj prvý titulový zápas?
Áno.
Nie.
Áno.
26 %
69 Hlasov
Nie.
74 %
195 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia