Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2022, 18:21
Čas čítania 0:52
Eduard Starkbauer

Ana de Armas sa rozplakala po 14-minútovom standing ovation. Vo filme Blonde stvárnila Marilyn Monroe

Ana de Armas sa rozplakala po 14-minútovom standing ovation. Vo filme Blonde stvárnila Marilyn Monroe
Zdroj: Netflix
NEWS ANA DE ARMAS
Uložiť Uložené

Životopisný film uvidíme už koncom septembra aj na Netflixe.

Herečka Ana de Armas neudržala slzy pri 14-minútovom búrlivom potlesku v Benátkach. Na prestížnom filmovom festivale predstavila najnovší životopisný film o Marilyn Monroe Blonde. Podľa Variety bol pozitívnym prijatím dojatý okrem de Armas aj oscarový Adrien Brody, ktorý vo filme stvárnil herečkinho partnera, spisovateľa Arthura Millera. 

Na premiére filmového debutu režiséra Andrewa Dominika sa prekvapujúco zúčastnil aj producent filmu Brad Pitt, ktorý deň predtým chýbal na tlačovej konferencii. Životopisná dráma, ktorá vznikla na námety rovnomenného románu Joyce Carol Oatesovej, patrila v Benátkach medzi najočakávanejšie tituly. 

Obsadenie de Armas do hlavnej roly sa na sociálnych sieťach stretávalo so skeptickými reakciami. Mnohým sa nepozdával jej „príliš kubánsky“ prízvuk. Marc Rosen, prezident spoločnosti ABG, ktorá vlastní práva na pozostalosť herečky, obsadenie de Armas obhajoval slovami: „Marilyn Monroe je jedinečná ikona Hollywoodu a popkultúry, ktorá presahuje generácie a históriu (...) Každý herec, ktorý vstúpi do tejto roly, vie, že musí vyplniť veľké topánky. Už len na základe traileru bolo vidieť, že Ana bola skvelou kastingovou voľbou.“

Odporúčané
Brendan Fraser dostal v Benátkach za svoj výkon v dráme Veľryba 6-minútový standing ovation Brendan Fraser dostal v Benátkach za svoj výkon v dráme Veľryba 6-minútový standing ovation 5. septembra 2022, 14:18

Film Blonde rekapituluje život Marilyn Monroe od jej detstva až po jej globálny úspech. Vo vedľajších rolách si zahrali aj Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Xavier Samuel a Evan Williams. Predplatitelia služby Netflix si film môžu pozrieť už 28. septembra.

Späť
Zdieľať
Diskusia