Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
24. augusta 2022, 20:59
Čas čítania 0:41

Študentka politiky Melisa Raoufová je prvou ženou, ktorá sa dostala do finále Miss Anglicko bez toho, aby používala mejkap

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
Študentka politiky Melisa Raoufová je prvou ženou, ktorá sa dostala do finále Miss Anglicko bez toho, aby používala mejkap
Zdroj: Melisa Raouf

Melisa zostala zaskočená z toho, že sa dostala do finále. „Znamená to pre mňa veľa, pretože cítim, že veľa dievčat v rôznom veku nosí mejkap iba preto, že sa cítia pod tlakom,” povedala finalistka.

20-ročná študentka politiky Melisa Raoufová z Londýna sa dostala do finále Miss Anglicko. Na tom by nebolo nič zvláštne, no Melisa je za celú, 94-ročnú históriu súťaže vôbec prvou ženou, ktorej sa to podarilo bez toho, aby používala mejkap, informuje Daily Mail.

Porotu prvýkrát výraznejšie ohúrila v semifinále, keď si všimli jej prirodzenú krásu. Ako sama hovorí, na mólo sa rozhodla vyjsť bez mejkapu, aby inšpirovala ďalšie ženy k prijatiu svojho prirodzeného vzhľadu.

Melisa zostala zaskočená z toho, že sa dostala do finále. „Znamená to pre mňa veľa, pretože cítim, že veľa dievčat v rôznom veku nosí mejkap iba preto, že sa cítia pod tlakom,” povedala finalistka.

Melisa Raouf
Zdroj: Facebook/Melisa Raouf

„Keď som v mladom veku začala nosiť mejkap, nikdy som sa necítila dobre,” dodala. Po kroku, keď na mólo vystúpila bez mejkapu, začala dostávať podporu od ľudí, ktorých inšpirovala. „Chcem len odstrániť všetky štandardy krásy. Podľa mňa sú všetky dievčatá svojím spôsobom krásne.”

Melisa študuje na King's College v Londýne a 17. októbra ju čaká finále v Heart of England Conference and Events Center v Coventry.

Späť
Zdieľať
Diskusia