Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
23. augusta 2022, 16:41
Čas čítania 0:47

Andrew Tate dostal po Mete a Tiktoku ban aj od Youtubu. Mal tam vyše milión followerov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Na videoplatforme mal viacero kanálov.

Influencer Andrew Tate dostal ďalší ban. Po Facebooku a Instagrame jeho obsah začal blokovať aj Youtube. Dôvodom je podľa BBC porušenie predpisov o šírení nenávisti. Google, ktorému Youtube patrí, zároveň zablokoval všetky Tatove kanály, ktoré mali v súčte vyše milión followerov.

Mediálna kariéra bývalého kickboxera sa začala v roku 2016 po tom, ako ho video zachytáva pri napadnutí ženy v súťaži Big Brother. Vôbec prvý ban v jeho kariére prišiel od Twitteru, na ktorom Tate písal, že ženy by mali niesť zodpovednosť za to, ak sú sexuálne obťažované. 

K vlne zákazov sa nedávno pridal aj Tiktok, ktorý sa snaží o vytlačenie všetkého problematického obsahu podporujúceho mizogýniu a nenávisť. Najbolestivejší zákaz bol však zrejme ten od Instagramu. Zastavil strmý nárast Tatovej popularity, ktorého počet fanúšikov sa od júna za dva mesiace zvýšil z jedného na 4,7 milióna.

27. júla 2022, 9:30 Čas čítania 8:05 Kto je internetový ošiaľ Andrew Tate? Zarába státisíce na nahých ženách pred webkamerami, v Žiline dostal nakladačku Kto je internetový ošiaľ Andrew Tate? Zarába státisíce na nahých ženách pred webkamerami, v Žiline dostal nakladačku

Andrew Tate sa pri propagácii svojho pohľadu na svet môže naďalej spoliehať na Hustler’s University na sociálnej sieti Discord. Prevažne mladí ľudia mu tu platia za to, aby sa naučili „podnikať a tvrdo makať“. Sieť má takmer stotisíc platiacich ľudí a členstvo v nej stojí 49 dolárov.

Späť
Zdieľať
Diskusia