Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
18. augusta 2022, 11:05
Čas čítania 0:54

LeBron James sa stane najlepšie zarábajúcim hráčom histórie NBA. Za ďalšie dva roky v Lakers si prilepší o 97,1 milióna dolárov

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hviezda klubu Los Angeles Lakers si môže uplatniť opciu aj na sezónu 2024/25. Špekuluje sa o jeho túžbe zahrať si v tíme so synom Bronnym.

Štvornásobný víťaz NBA LeBron James súhlasil s predĺžením zmluvy s klubom Los Angeles Lakers o ďalšie dva roky. Za dve sezóny si 37-ročný Američan zarobí 97,1 milióna dolárov. Nová zmluva podľa nba.com obsahuje aj opciu na predĺženie na sezónu 2024/25.

Na podpis novej zmluvy ho okrem lukratívnej odmeny presvedčilo aj angažovanie nového hlavného trénera Darvina Hama. LeBron James, ktorý už v Los Angeles strávil štyri sezóny, sa po uplynutí nastávajúcich sezón stane najlepšie plateným hráčom v histórii NBA. 

Los Angeles Lakers sa uplynulú sezónu nedostali do vyraďovacej časti. V tej nasledujúcej sa okrem Jamesa budú opäť spoliehať aj na Anthonyho Davisa, ktorého rovnako ako LeBrona v sezóne 2021/22 trápili zranenia. Obe hviezdy reprezentuje agentúra Klutch Sports.

Los Angeles Lakers vyhrali titul naposledy v sezóne 2019/20, keď sa veľká časť zápasov odohrala v tzv. bubline pre pandémiu koronavírusu. Jednou z motivácií hrajúcej legendy ostať v tíme z L. A. môže byť aj túžba zahrať si v NBA so svojím najstarším 17-ročným synom Bronnym, ktorý hrá momentálne stredoškolskú ligu. 

13. januára 2023, 9:30 Čas čítania 5:00 Hviezdy NBA si urobili z predzápasových príchodov na štadión súkromné módne prehliadky. Vybrali sme najlepšie outfity ako dôkaz Hviezdy NBA si urobili z predzápasových príchodov na štadión súkromné módne prehliadky. Vybrali sme najlepšie outfity ako dôkaz

Štvornásobný najužitočnejší hráč ligy, ktorý si už 18-krát zahral v zápase hviezd, pravdepodobne už na začiatku sezóny 2022/23 prekoná v počte strelených bodov za sezónu inú ikonu z klubu Los Angeles Lakers, Kareema Abdula-Jabbara.

Späť
Zdieľať
Diskusia