Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok vznikol v rámci mediálnej spolupráce s televíziou Markíza
19. augusta 2022, 11:30
Čas čítania 6:39
redakcia

Pozri si nové tváre seriálu Pán profesor. Sú medzi nimi mladí herci, modeli a modelky aj umelci

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Zoznám sa s novými hercami, ktorí sa čoskoro objavia v 4. sérii Pána profesora.

Obľúbený seriál Pán profesor z produkcie televízie Markíza sa po prestávke opäť vracia na obrazovky. Už v minulosti sme ťa informovali o zmenách, na ktoré sa môžeš tešiť a jednou z nich sú aj noví študenti. Niektorí z nich sa v seriáli objavili už v minulosti ako nové tváre, no zatiaľ si ich mohol vidieť len párkrát. Sú tu však aj úplne noví herci, ktoré sa v seriáli doposiaľ neobjavili. Všetkých si spoločne predstavíme. 

Seriál Pán profesor sa vráti na obrazovky 30. augusta. Na VOYO si ho môžeš pozrieť v predstihu už týždeň pred oficiálnou premiérou na televíznych obrazovkách.  

Victoria Jamrich

Victoriu už možno poznáš z našich videí, keďže posilnila tím moderátorov. 21-ročná Viki sa teraz bude okrem moderovania venovať aj svojej role Viery v seriáli Pán profesor. Od detstva mala blízko k hraniu a divadlu, keďže chodila do základnej umeleckej školy a následne hrala v divadle. Má však veľmi blízko aj k výtvarnému umeniu – túži študovať dejiny umenia a navrhla dizajn platobnej karty pre Tatrabanku. Okrem toho chodí už dva roky na Luník IX, kde dokumentuje rodinu a v budúcnosti sa chce venovať vytváraniu krúžkov pre malé deti, ktoré tu žijú. Miluje cestovanie, čítanie, maľovanie a rada sa smeje. 

Seriál Pán profesor Victoria Jamrich
Zdroj: TV Markíza

Victoria hrá v seriáli nekonvenčnú rebelku Vieru, ktorá neváha riešiť problémy aj päsťou, keď slová nestačia. V skutočnosti taká nie je, je to iba získaný vzorec správania, ktorý sa s Vierou tiahne celým jej životom. Viera sa ako malé dieťa toľkokrát sklamala v najbližšom človeku, svojej matke, že teraz, na prahu dospelosti, už preventívne nasmeruje na každého, kto sa o ňu zaujíma, svoje pichliače. Viera ostentatívne dáva najavo, že nikoho nepotrebuje a že na láske iných ľudí jej absolútne nezáleží. Pravda je tak hlboko ukrytá, že nie je ľahké uvidieť za drsnou fasádou Vierinu pravú tvár. Je ňou srdečné a mimoriadne inteligentné dievča, ktoré by zo všetkého najradšej patrilo k ľuďom, ktorí ju majú naozaj radi.

Seriál Pán profesor Victoria Jamrich
Zdroj: TV Markíza

Klára Kerešová

Klára študuje na obchodnej akadémii a jej najväčšou záľubou je tanec. Je súčasťou tanečnej skupiny Ladylicious a KRS movement, no odmalička tancuje v tanečnom štúdiu Jumbo Dance Studio, kde zároveň aj učí. Voľný čas najradšej trávi s rodinou a priateľmi pri rôznych aktivitách. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Klára hrá triednu krásavicu, ktorá dlho riešila iba pekných chlapcov, nákupy, žúrky a sociálne siete. Nikdy si nerobila hlavu so školou, s budúcnosťou či tak celkovo so zodpovednejším a zrelším prístupom k životu. Okolie ju považuje za povrchnú a naivnú. Hoci je pravda, že Lucia nepatrí k tým najinteligentnejším dievčatám na škole, jej prístup k životu pochádza hlavne z absolútneho nedostatku ambícií v škole či vo vzťahoch. Až kým Lucia prvýkrát v živote nezačne s niekým naozaj chodiť.

pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Sophia Korčušková

Sophia má 22 rokov a v trinástich sa venovala hraniu na flaute – dokonca hre až na štyroch rôznych flautách. Od štrnástich sa venovala modelingu, kde získala zaujímavé skúsenosti. Fotila napríklad titulku pre Vogue CS, Huawei reklamu, Chopard prehliadku pod vedením Rihanny. Venuje sa štúdiu práva, kde dosiahla titul bakalár a aktuálne pracuje v advokátskej kancelárii a venuje sa v nej obchodnému právu. Má rada jazyky – ovláda angličtinu, francúzštinu, španielčinu a začína sa učiť portugalčinu. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

V seriáli Pán profesor hrá Vanessu, ktorá dostala do daru mimoriadne atraktívnu fyzickú podobu a postupne si zvykla, že jej to veľa vecí v živote uľahčuje. Ženy k nej pristupujú s predsudkom, že je hlúpa, nič zásadné od nej neočakávajú a muži jej mnoho uľahčujú. Pravdou je, že Vanessa nikdy nebola najostrejšia ceruzka v peračníku, ale je skôr naivná než hlúpa. Vanessa si totiž aj v puberte zachovala bezprostredný a detsky nekomplikovaný pohľad na svet. Hoci Vanessa niekedy chápe okolitý svet svojsky, jej veselosť a nekomplikovaná, pozitívna povaha ju radia k obľúbeným študentom.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Katrin Virághová

Keďže vyrastala v umeleckej rodine, má blízky vzťah k umeniu. Už od piatich rokov spieva a rovnako sa odmalička venuje aj herectvu, ktoré študuje. Neskôr ju priviedli k hre na klavíri a potom sa začala učiť hrať aj na iných hudobných nástrojoch (najmä ukulele). Venuje sa recitovaniu a písaniu vlastných príbehov a pesničiek. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Obsadila rolu sebavedomej a trochu predčasne vyspelej Nely. Nefňuká, keď niečo nie je podľa jej predstáv, jednoducho sa postaví a opraví to. Nela sa proste na nič nehrá, je autentická. Nelin kočovný život však spôsobil problém viazať sa a chvíľu jej trvá, kým pochopí, že ak má niekoho rada, treba do toho ísť naplno.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Simona Guľášová

Pochádza z východu, vyštudovala herectvo na Konzervatóriu v Bratislave. Dlhodobo sa venovala modelingu, k čomu sa plánuje v budúcnosti vrátiť. Miluje deti a stará sa o ne, odkedy to dokáže, čím si občas aj privyrába. Naučila sa šoférovať na lúke, hneď ako dočiahla na pedále. Rovnako ako v seriáli, aj v skutočnosti sa viac baví s chalanmi ako s babami. Pán profesor nie je jej prvá skúsenosť, natáčala reklamy, seriály, ale aj videoklipy. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

V seriáli Pán profesor hrá Emmu. Emma sa po krátkej, ale vášnivej a búrlivej epizóde, kde sa zaľúbi do nevlastného brata, vráti k role zodpovednej študentky v 2. B., ktorá má svoj život pevne v rukách. Emma opäť všetko organizuje, zabezpečuje, iniciuje... skrátka študentský život by bol na škole rozhodne chudobnejší bez nej ako s ňou. Užíva si pocit, ktorý ju uspokojuje a napĺňa – že to ona je tá, ktorá k veciam prispieva, hýbe nimi dopredu či o nich priamo rozhoduje.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Gregor Hraška

Aktuálne sa venuje štúdiu architektúry v Bratislave, neskôr by ju rád študoval v Ríme a následne by sa jej chcel venovať aj profesionálne. Gregor sa naozaj nenudí, odmalička sa venoval zjazdovému lyžovaniu, v rámci ktorého aj pretekal, teraz robí občasne inštruktora. Počas strednej školy si založili kapelu Don´t Trust Butterflies, s ktorou v roku 2018 vyhrali cenu za objav roka na Radio Head Awards. Vydali dva albumy a ďalší je na ceste.

Herectvu sa venoval odmala, už od svojich šiestich rokov hral postavy v rôznych seriáloch. Mohol si ho vidieť v markizáckom seriáli Druhý dych, vo filme Rukojemník z réžie Nvôtu a neskôr točil niekoľko krátkometrážnych filmov.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Aktuálne sa venuje hraniu v seriáli Pán profesor, kde obsadil postavu Kristiána, ktorý je navonok uzavretý, tichý a mĺkvy. Drží si odstup, nikoho nenechá preniknúť do svojho starostlivo stráženého sveta, ktorý skrýva temné tajomstvo. Za chladnou maskou je vášnivý muzikant, ktorý, tak ako iní v jeho veku, túži po láske.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Tadeáš Bolo

V jeho živote je herectvo bodom, v ktorom sa pretína jeho štúdium, práca a zároveň aj voľný čas. Pán Profesor nie je jeho prvá skúsenosť pred kamerou, no je to zároveň prvá skúsenosť s dlhodobejším a intenzívnejším natáčaním jedného projektu. Hral v seriáloch, reklamných kampaniach, hráva tiež v školských inscenáciách a je obsadený aj vo viacerých tituloch SND. 


Okrem hrania v divadle si rád rekreačne zahrá na trúbke a od vysokej školy si obľúbil aj spev. Hudba je pre neho záchranou, keď má pocit, že sa na všetky tvorivé povinnosti nevie úplne „naladiť“. Zvykne relaxovať aj behaním, cvičením či plávaním a miluje tráviť svoj čas v kruhu priateľov a rodiny. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

V seriáli hrá Félixa, ktorý má dve tváre. Jedna je tvár aktívneho tínedžera, ktorý miluje hudbu, ale nie sú mu cudzie ani chalanské vylomeniny. Félix má zmysel pre suchý humor a je schopný vystreliť si z čohokoľvek. Samozrejme ho zaujímajú dievčatá – Félix dúfa, že vedľajším efektom jeho vášne pre hudbu bude aj záujem početného zástupu fanúšičiek. Jeho druhou tvárou je zlomený a nešťastný chlapec plný zničujúcej zúrivosti a nenávisti, ktorú nedokáže nijako ventilovať.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Dávid Kytka

Väčšinu voľného času venuje herectvu, už v minulosti hral v Pánovi profesorovi a minulý rok si zahral aj v Druhej šanci. Rekreačne tancuje, jeho srdcu najbližší šport je lyžovanie, ale aj volejbal. Jeho babička pestuje kvety, ktoré spolu s ňou chodí predávať po slovenských dedinkách. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

V Pánovi profesorovi stvárňuje Ondreja. Ten je vo veľa ohľadoch priemerný, ale zato sympatický a nesebecký tínedžer. V seriáli ukázal veľkú vnútornú silu a zrelosť: bol schopný povzniesť sa nad vlastnú urazenosť a ublíženie, keď išlo o dobro dievčiny, ktorú síce miloval on, ale ona jeho nie. Ondro v sebe bude musieť opäť nájsť vnútornú silu a prestať sa pozerať na ľudí aj samého seba cez peniaze, materiálne veci a neriešiť sociálny tlak okolia.

 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Patrik Masár

Študuje na Akadémii umení v Banskej bystrici (dosiahol titul Bc. Art.). Jeho vzorom je Johnny Depp, ktorý ovplyvnil aj jeho herectvo. Získal cenu za mužský herecký výkon od Matice slovenskej a hral na divadelnom festivale Dotyky a spojenia v Martine a niekoľko ďalších.  

Kvôli seriálu si po ôsmich rokoch musel oholiť fúzy a bradu – ako hovorí, stále má osudný strojček pred očami. Venuje sa tiež modelingu, hrá na gitare a spieva. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

V seriáli hrá šarmantného maturanta Martina, po ktorom dievčatá letia. Na prvý pohľad vyzerá ako aktívny športovec, no v skutočnosti je Martin konformista a lenivec. Jeho zápal a nasadenie siahajú len potiaľ, pokiaľ ho to príliš nebolí. Práve preto by sa Martin nikdy nestál profesionálným športovcom. Nemá na to dostatok odhodlania a motivácie. Ale, žiaľ, Martin v sebe skrýva aj démona, ktorý sa prebudil, keď Martin zistil, že existuje aj ľahšia cesta k pocitu víťazstva ako nekonečná drina na tréningoch a súťažiach.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Roman Maximilián Kollár

Odmalička hrával futbal, od 19 rokov bol súčasťou ligového kádra v DAC Dunajská Streda.

Momentálne je futbal jeho hobby a venuje sa najmä štúdiu – ukončil aktuálne bakalársky stupeň na Ekonomickej univerzite v Bratislave a v štúdiu pokračuje na magisterskom stupni.

Vyrastal v Bruseli, kde navštevoval základnú školu, takže nemá problém s cudzími jazykmi – ovláda francúzštinu, angličtinu. Vďaka pôvodu z Dunajskej stredy ovláda aj maďarčinu. Miluje prírodu, zvieratá a svoj čas rád trávi na rybačke. S herectvom doposiaľ nemal žiadne skúsenosti, Pán profesor je prvý projekt, na ktorom pracuje.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Obsadil rolu Maroša, ktorý je inteligentný a sebaistý, na svoj vek aj nadpriemerne zrelý a vyspelý. Dlhé roky, počas ktorých ho matka nepúšťala do kolektívu v škole či medzi rovesníkov, sa však odrazili v tom, že Maroš pôsobí zakríknuto a nedarí sa mu zapadnúť medzi nových spolužiakov. Až postupne odhalí aj svoju skrýtú stránku – že je v skutočnosti vtipný a pohotový, a keď mu o niečo ide, nebojí sa postaviť sa za svoju vec. Maroš je jednoducho sympatický a pevne ukotvený mladý muž.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia