Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
16. augusta 2022, 12:07
Čas čítania 0:22

Na križovatke v Bratislave sa zrazili štyri vozidlá. Tomuto úseku sa radšej vyhni

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Dnes krátko po 11.00 h došlo v blízkosti križovatky ulíc Galvaniho a Ivanská cesta v Bratislave k dopravnej nehode štyroch motorových vozidiel.

Dnes krátko po 11.00 h došlo v blízkosti križovatky ulíc Galvaniho a Ivanská cesta v Bratislave k dopravnej nehode štyroch motorových vozidiel. Okolnosti dopravnej nehody aktuálne dokumentujú hliadky bratislavských dopravných policajtov.

„Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo v blízkosti odbočky k nákupnému centru k zrážke vozidiel BMW, Volkswagen, Fiat a Man, pričom v dôsledku zrážky došlo zároveň k úniku prevádzkových kvapalín na vozovku,“ píšu policajti.


Premávku v súčasnosti usmerňujú dopravní policajti, vodičov vyzývajú na zvýšenú opatrnosť pri prejazde týmto úsekom. Na mieste sa tvoria kolóny, polícia vodičov vyzýva, aby sa tomuto úseku vyhli.

Späť
Zdieľať
Diskusia