Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2022, 12:43
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

VIDEO: Na Times Square chrlí oheň 3D drak z House of the Dragon. Prequel ku Game of Thrones má premiéru už o týždeň

VIDEO: Na Times Square chrlí oheň 3D drak z House of the Dragon. Prequel ku Game of Thrones má premiéru už o týždeň
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Prvá séria bude mať 10 častí.

Reklamné bilbordy na Times Square v New Yorku nedávno doplnila 3D verzia krátkej upútavky na House of the Dragon. Na zalomenej obrazovke vynímajúcej sa na slávnej križovatke okoloidúci vidia jedného z drakov, ktorý patril medzi domácich miláčikov rodu Targaryenovcov.

Tí vládli dlhé obdobie predtým, ako sa na trón dostal Robert Baratheon, ktorého môžeš poznať z prvej série Game of Thrones. Príbeh House of the Dragon bude zameraný na spory medzi rodinnými členmi. Kráľ Viserys I. chce, aby po jeho smrti bola kráľovnou dcéra Rhaenyra. Podľa knižnej predlohy s tým však nebude súhlasiť jej mladší brat Aegon II. V seriáli sa ukáže aj Daemon Targaryen, brat Viserysa I.

Anketa:
Prekoná House of the Dragon kvality Game of Thrones?
Áno.
Bude na rovnakej úrovni.
Bude horší.
Áno.
21 %
52 Hlasov
Bude na rovnakej úrovni.
42 %
104 Hlasov
Bude horší.
37 %
92 Hlasov

Ten si v neskoršom období zoberie za manželku Rhaenyru, svoju neter, a bude stáť po jej boku vo vojne známej ako tanec s drakmi. Showrunnerom seriálu je Ryan J. Condal a v House of the Dragon si zahrali herci ako Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint či Eve Best. Premiéra prvej epizódy je plánovaná na 21. augusta 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia