Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
12. augusta 2022, 10:30
Čas čítania 3:46
Richard Balog

Minimalistické tenisky nie sú nuda. Presvedč sa o tom aj vďaka vyhotoveniam Nike Air Force 1 alebo Adidas Originals Nizza

Minimalistické tenisky nie sú nuda. Presvedč sa o tom aj vďaka vyhotoveniam Nike Air Force 1 alebo Adidas Originals Nizza
Zdroj: Sneakersnstuff
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Ktorý z týchto nadčasových párov si získa tvoje srdce?

Módny trh je v priebehu posledných sezón plný kúskov v neutrálnych farebných tónoch a minimalistických línií, ktoré sa navzájom skvelo dopĺňajú a nositeľom uľahčujú život. Platí to aj v prípade tenisiek v jednoduchých vyhotoveniach, ktoré nie sú predzvesťou nudných outfitov, ale vďaka prepracovaným detailom dokážu zaujať aj náročných milovníkov módy. 

Týchto desať minimalistických verzií známych siluet tenisiek ako Nike Air Force 1 Low alebo Adidas Originals Nizza 2 Lea sú dôkazom. Ktorý z týchto nadčasových párov si získa tvoje srdce a skončí v tvojej zbierke? 

Kompletná ponuka tenisiek, oblečenia a obuvi v online obchode Footshop
V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 35 percent na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Naskoč na vlnu trendových tenisiek vďaka novinkám z dielní Asics, New Balance či Nike Naskoč na vlnu trendových tenisiek vďaka novinkám z dielní Asics, New Balance či Nike 4. augusta 2022, 10:00

Vans Classic Slip-On 98 DX  79,95 €

Tenisky s názvom Classic Slip-On predstavujú jeden z najkultovejších modelov od značky Vans a sú ideálnou voľbou na každodenné nosenie pre mužov aj pre ženy. V ponuke online obchodu Footshop ich nájdeš v rôznych materiálových aj farebných úpravách, ale vzhľadom na tému dnešného výberu sme vybrali minimalistický čierny variant s kontrastným bielym prešívaním aj s bielou podrážkou. Pomer ceny, vzhľadu a výkonu je v tomto prípade priaznivý vo všetkých smeroch. 

Vans Slip-On
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Authentic LX  94,95 €

Aj druhý tip na tenisky v minimalistickom vyhotovení pochádza z dielní značky Vans, a to konkrétne od prémiovej divízie Vault. Ide o model OG Authentic LX so semišovým zvrškom, ktorý návrhári zahalili do svetlého odtieňu s prívlastkom Biscotti, čo je veľmi výstižne zvolený názov. 

Ako sme spomínali už v minulosti, táto silueta bola prvým vyrobeným modelom Vans a je dielom zakladateľa Paula Van Dorena. Teraz môže byť súčasťou tvojich každodenných outfitov za férovú sumu.

Vans Vault OG Authentic
Zdroj: Footshop

Reebok Classic Legacy AZ Grow  100 €

Tenisky Reebok Classic Legacy sú nadčasovou klasikou, ktorá patrí medzi najväčšie klenoty britského výrobcu s dlhoročnou tradíciou v športovej obuvi. Model má ostré línie a komfortnú mäkkú podrážku, vďaka ktorej tvoje chodidlá nebudú trpieť ani pri dlhých prechádzkach svetovými metropolami.

Minimalistické jednofarebné vyhotovenie z priedušnej textílie ikonickej siluete náramne pristane a za sumu 100 eur ide o nákup, ktorý neoľutuješ. Ak sa rozhodneš pre kúpu týchto retro krások, nezabudni na pravidelné čistenie, aby vyzerali sviežo.

Reebok Classic Legacy
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Astir 110 €

Model Astir patrí medzi najatraktívnejšie teniskové novinky značky Adidas Originals za posledné sezóny a v ponuke online obchodu Footshop sú dostupné aj v tomto minimalistickom bielom vyhotovení so zažltnutou podrážkou. 

Doplň svoje outfity o obuv, ktorú neuvidíš na každom kroku a navyše je k dispozícii za priaznivú cenu 110 eur. Športové línie a výrazný nádych 90. rokov sú skvelou voľbou a do pozornosti dávame aj snehobiely variant so striebornými prvkami

Adidas Originals Astir
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Adi2000  122,95 €

Prvotriedna kombinácia materiálov (semiš, koža a syntetické vlákna) a štýl zo začiatku milénia, ktorý je aktuálne v centre pozornosti známych módnych domov aj športových výrobcov.

Na prelome tisícročí sme nevedeli, čo prinesie budúcnosť, ale model Adi2000 so sebou priniesol štýlovú istotu. Tenisky si zachovali autentický dizajn s minimalistickými líniami aj v roku 2022 a skvelo doplnia súčasný trend širokých nohavíc. Ak preferuješ tmavé vyhotovenia, k dispozícii je aj čierny variant

Adidas Originals Adi2000
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova  130 €

Biele tenisky sú povinnou výbavou každého módneho nadšenca a v prípade, že plánuješ kúpu nového páru, máme tip v podobe novinky s logom Adidas Originals.

Model s názvom Oznova sa nesie na vlnách svojho obľúbeného predchodcu Ozweego, ale dostal o niečo agresívnejšie línie, výraznejšie plastové prvky a hrubšiu podrážku. Výsledok je skvelý a tenisky sú dostupné v mužských aj v ženských veľkostiach za 130 eur. Rovnako pozitívne hodnotíme aj atraktívnu čiernu verziu za rovnakú cenu. 

Adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Nizza 2 Lea  130 €

Minimalizmus nie je len o bielej či čiernej a skvelým dôkazom sú tieto sivé tenisky Adidas Originals Nizza 2 Lea. Dizajnéri v službách športového výrobcu upravili klasickú verziu siluety o hrubšiu podrážku a o zvršok z kože s vyrazeným logom. 


Dizajn tenisiek má pôvod v koncepte basketbalových topánok z 80. rokov, ale sú vyzbrojené novými technológiami vrátane vložky Ortholite, ktorá zabezpečuje pohodlie. Dostupné sú v mužských veľkostiach a ide o ideálnu voľbu na letné mesiace. Rovnako atraktívne sú tieto krásky s retro nádychom aj v bielom, aj v čiernom vyhotovení. Výber záleží na tvojich preferenciách. 

Adidas Originals Nizza
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low W  130 €

Ak by sme si mali vybrať len jeden pár tenisiek z dnešného zoznamu, siahli by sme po originálnom kúsku s logom Nike z oboch strán. Farebná schéma bielej s fialovou nás pohltila na prvý pohľad. 

Čerstvá novinka v podobe modelu Air Force 1 Low s prívlastkom White Doll je krásna. Vedenie spoločnosti stavilo na neopozeranú kombináciu s vyblednutým efektom a išlo o správnu voľbu. Vnútro tenisiek je vystlané mäkkou látkou, vďaka ktorej budú tvoje nohy v pohodlí počas celého dňa. Dostupné sú v ženských veľkostiach a cena je 130 eur. 

Nike Air Force 1
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High LX W  155 €

Rovnako v ženských veľkostiach sú dostupné aj tieto Nike Dunk High v prémiovej materiálovej úprave za 155 eur. Bielo-zlaté tenisky sú ďalším príkladom toho, že v jednoduchosti je krása. 

Klasické logo značky z oboch strán v podobe vyšívaného swooshu a výsledný sofistikovaný vzhľad stojí za tvoju pozornosť. Atraktívny pár tenisiek, s ktorým sa nestratíš v dave a je ako stvorený na letné aj jesenné obdobie. 

Nike Dunk High LX
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95  169,95 €

Nike Air Max 95 je model, ktorý posunul hranicu tenisiek značky Nike. Špeciálna vzduchová bublina sa na týchto topánkach nenachádza len v zadnej časti, ale je viditeľne umiestnená aj v prednej časti obuvi. Prvýkrát boli dostupné v roku 1995 a odvtedy sú obľúbené naprieč rôznymi vekovými skupinami aj subkultúrami vrátane početnej grimovej komunity.

Objav kúzlo tenisiek so vzduchovou kapsulou Air Sole prostredníctvom modelu Nike Air Max 95 z kože, semišu a syntetických tkanín vo farebnom vyhotovení Pure Platinum. V zbierke ich môžeš mať za 170 eur vrátane dopravy. 

Nike Air Max 95
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Hľadáš novú tašku alebo ruksak? Toto sú naše obľúbené modely pre mužov Hľadáš novú tašku alebo ruksak? Toto sú naše obľúbené modely pre mužov 7. augusta 2022, 11:30
Späť
Zdieľať
Diskusia