Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Picasee
15. augusta 2022, 13:30
Čas čítania 2:58
Sponzorovaný obsah

Obal na telefón nie je len na okrasu. 5 dôvodov, kvôli ktorým by si si ho mal dať hneď na mobil

Obal na telefón nie je len na okrasu. 5 dôvodov, kvôli ktorým by si si ho mal dať hneď na mobil
Zdroj: Picasee
TECH SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Nie je to len o ochrane a dizajne, môže ti ušetriť aj peniaze.

Oblé hrany, holografický zadný kryt a lesklý povrch. Dizajn smartfónu stojí za to vystaviť na obdiv, no je to iba jeden dôvod proti mnohým ďalším, prečo ho neschovať do obalu. Telefón nielen chráni, stáva sa aj originálnym módnym doplnkom. Vyjadríš ním názory, máš na očiach obľúbený citát alebo fotku miláčika. S Picasee si obal na telefón prispôsobíš podľa svojich predstáv, dizajn však nie je jedinou výhodou. Zisti, prečo by mal kryt na mobil patriť k povinnej výbave tvojho telefónu. 

K odolnému ULTIMATE CASE dostaneš ochranné sklo zdarma. Všetok sortiment z Picasee máš teraz s promo kódom REFRESHER20 so zľavou 20 %. Kód platí len v období od 15. augusta do 22. augusta.  
prejsť na web
picasee kryt na mobil
Zdroj: Picasee

1. Kryt je súčasťou tvojich outfitov 

Mobil už dávno nie je len pomôcka, čo uľahčuje život. Stal sa našou každodennou súčasťou, doslova parťákom. Máš ho v ruke hneď po prebudení, pri jedle a ocitá sa na stole skôr ako pivo, na ktorom ste s kamarátmi. 

Smartfón ťa reprezentuje a ľudia si aj preň utvoria na teba názor. Práve zaujímavý kryt na tvojom mobile doplní tvoj outfit a na každý deň môžeš mať iný. Jediný obrázok na zadnej strane vyjadrí tvoju osobnosť, to, čo máš rád a prezentuje aj tvoj vkus. Ideš si zasnívaný romantický, minimalistický štýl alebo chceš mať na kryte obľúbenú fotku z dovolenky? S krytmi od Picasee si vyberáš z rôznych dizajnov alebo si navrhni svoj vlastný.

2. Zvyšuješ životnosť svojho telefónu 

Kryt tvoj telefón chráni pred nárazmi, otrasmi aj škrabancami. Môžeš sa oň starať ako vo vatičke, no i tak máš občas deň, keď ti skrátka padá všetko z rúk. Stačí jeden pád aj z malej výšky a praskne ti displej či zadný kryt, ktorý majú moderné smartfóny často zo skla. Hoci si to možno neuvedomuješ, ale kryt na mobil nechráni len tieto súčasti, ale aj technológiu vo vnútri, bez ktorej by telefón nefungoval.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Picasee (@picasee.eu)

Ochrana telefónu krytom je jeden z najjednoduchších spôsobov, ako predĺžiť jeho životnosť. Picasee ti navyše ponúka viacero krytov a puzdier s rozdielnym stupňom ochrany, z ktorých si môžeš vybrať – ULTIMATE CASE, silikónový čierny obal alebo silikónový priehľadný obal.

chcem kryt na mobil

Každý má iný vzhľad, hrúbku a silu, ktorou chráni tvoj telefón. ULTIMATE CASE ochráni telefón po celom obvode, dokonca aj fotoaparát, má protišmykový povrch a doživotnú záruku. Navyše si poradí aj s pádom z päťmetrovej výšky. Tak ako všetky, aj tento obal si môžeš dizajnovo prispôsobiť. 

picasee kryt na mobil
Zdroj: Picasee

3. Nemusíš si telefón poistiť a ušetríš peniaze 

Máš svoj telefón poistený? Pravdepodobne, ako väčšina ľudí, nie. To je ďalší dôvod, prečo by si ho mal chrániť krytom či obalom. Aj keď patríš k tým šikovnejším, nikdy nevieš, kde sa pošmykneš, spadneš a tvoj telefón je za pár minút nepoužiteľný – v tom lepšom prípade len rozbitý.

Nikomu sa nechce míňať peniaze na jeho poistenie, ktoré ti pokryje prípadné opravy či kúpu nového. Kryt či obal je lacnejší, tvoj telefón chráni a na rozdiel od poistenia, nemusíš riešiť prípadné opletačky, keď sa ti napríklad rozbije displej. 

picasee kryt na mobil
Zdroj: Picasee

4. Telefón sa ľahšie drží – nebude ti tak často padať

Lesklé farebné zadné strany telefónov síce vyzerajú dobre, no sú aj dosť klzké, a preto sa telefón nedrží v ruke dobre. Kryt zabezpečí pohodlnejšie držanie, vďaka čomu ti telefón nebude padať z ruky. Ak ti prekáža, že kryt pridáva na objeme, vyber si jeden z tenších obalov, napríklad silikónový priehľadný obal od Picasee. Telefón chráni po celom obvode, je veľmi tenký a jeho výhodou je, že nezakryje zadný kryt telefónu. Môžeš si však vybrať aj taký dizajn, ktorý má nejaký motív a zároveň nechá vyniknúť zadnú stranu smartfónu.

5. Ľahšie telefón neskôr predáš 

Bolo by škoda starý telefón nechať upadnúť do zabudnutia v šuplíku, keď ho môžeš speňažiť. Viaceré spoločnosti ponúkajú možnosť nepoužívaný telefón odkúpiť. Peniaze sa zídu a navyše prispeješ k udržateľnosti. Ak chceš telefón výhodne predať, musíš sa oň starať – keď bude vyzerať ako nový, môžeš zaň získať vyššiu sumu. To dosiahneš aj vďaka tomu, že budeš telefón používať s krytom či obalom. Nie je na škodu ani ochranné sklo. 

Ak si kúpiš ULTIMATE CASE, ochranné sklo máš k nemu zdarma. Chrániť svoj telefón však môžeš aj s ďalšími typmi krytov a obalov v rôznych vyhotoveniach. Tvoj telefón môže zdobiť kryt, na ktorom budeš mať spoločnú fotku s partnerom či partnerkou alebo tvojho domáceho miláčika. Prípadne si vytvor vlastnú grafiku so svojím obľúbeným mottom, možností je nekonečne veľa. Vyber si ten svoj a nezabudni využiť 20 % zľavu s promo kódom REFRESHER20. Pozor, kód je platný len do 22. augusta. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Picasee (@picasee.eu)

Domov
Zdieľať
Diskusia