Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
9. augusta 2022, 11:50
Čas čítania 0:47

Pete Davidson podstúpil terapiu pre online šikanovanie zo strany Kanyeho Westa

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Kanye West uverejnil na sociálnych sieťach niekoľko výhražných príspevkov, pre ktoré komik Davidson musel podstúpiť terapiu.

„Pozornosť a negativita zo strany Kanyeho spolu s jeho nevhodným správaním boli pre Peta spúšťačom psychických problémov a musel vyhľadať pomoc,“ píše magazín People.

Po tom, čo Kanye West uverejnil na sociálnych sieťach niekoľko výhražných príspevkov, sa Pete Davidson rozhodol vyhľadať odbornú pomoc. Začiatkom apríla tohto roka komik podstúpil terapiu. Kanye West začal Peta Davidsona verejne urážať po tom, ako komik začal chodiť s Kim Kardashian.

Minulý týždeň sa Davidson po deviatich mesiacoch randenia s modelkou Kim Kardashian rozišiel. „Čiastočne môže za rozchod aj to, že boli pracovne zaneprázdnení. Obaja neustále cestujú a bolo to pre nich náročné,“ komentuje rozchod páru People. 

Po tom, čo ich rozchod viacerí medializovali, napísal Kanye West na svojej sociálnej sieti reakciu na túto udalosť: „Skete Davidson mŕtvy vo veku 28 rokov.“ Westov príspevok však už nie je dostupný, pretože ho vymazal. 

Hovorcovia Peta Davidsona a  Kim Kardashian informovali Instagram o tomto príspevku a žiadali, aby bola platforma pre všetkých bezpečným miestom. Westove opakované útoky sú jedným z dôvodov, prečo Davidson „chýbal na sociálnych médiách“, uvádza People. 

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Pete Davidson má teraz v pláne posunúť sa vpred a sústrediť sa na svoju kariéru. Kanye West sa rozhodol na otázky magazínu People neodpovedať a na situáciu nereagoval. 

Späť
Zdieľať
Diskusia