Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Birell.
8. augusta 2022, 17:00
Čas čítania 2:47
Sponzorovaný obsah

Onlyfans Tomáša Zastěru bol prank v spolupráci s Birellom. Predstavili tak nové šťavnaté príchute a prispeli na dobrú vec

Onlyfans Tomáša Zastěru bol prank v spolupráci s Birellom. Predstavili tak nové šťavnaté príchute a prispeli na dobrú vec
Zdroj: TV Nova/propagační materiál
ZAUJÍMAVOSTI ONLYFANS
Uložiť Uložené

Peniaze, ktoré sa prostredníctvom Tomášovho účtu na platforme vyzbierali, podporia projekt Loono, ktorý vzdeláva o dôležitosti prevencie vzniku onkologických ochorení.

Začiatkom augusta potešila fanúšikov Tomáša Zástěru správa, že tento známy moderátor si založil účet na platforme Onlyfans. Tomáš, ktorého mnohí poznajú aj z česko-slovenskej verzie reality šou Survivor, vysvetlil svoje rozhodnutie krátkym videom na Instagrame. Objasnil, že jeho followeri od neho často žiadali viac intímneho obsahu a odvážnejších postov, a tak sa rozhodol, že im vyhovie a začne vytvárať obsah na Onlyfans. Video zakončil šteklivou frázou: „Tak se tam podívejte, bude to šťavnaté.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Zástěra (@zasteratom)

Všetko je inak

Možno si už Tomášovo rozhodnutie v duchu zhodnotil či dokonca odsúdil alebo sa v tebe, naopak, prebudila zvedavosť a uvažoval si, že by si si jeho obsah rád pozrel a podporil ho. Všetko však je úplne inak, ako sa zdá. Na Tomášovom účte na Onlyfanse sa jeho nahé fotografie nikdy neobjavili. Bol to premyslený prank, ktorý moderátor vymyslel v spolupráci s Birellom. Jeho cieľom bolo predstaviť nové príchute, ale aj prispieť na dobrú vec. 

„Ano, byla to kampaň. Ale jiná. Na celém projektu se mi líbila myšlenka, která si hrála s provokací, lechtivostí a šťavnatostí, ale taky s bořením mýtů a pokrytectvím. Síť Onlyfans je totiž běžná platforma pro placený obsah, kterou na světě využívají hudebníci, malíři i celebrity pro svůj placený obsah. Je hojně využívána i pornoherci a tím se vryla do podvědomí veřejnosti. Bavilo mě sledovat reakce některých followerů. Pár z nich mi nadávalo a uráželo mě, a to ještě předtím, než se podívali, o jaký obsah vlastně jde. To ukazuje na to, že bychom neměli předčasně a povrchně hodnotit něco a někoho, než známe všechny informace,“ uviedol k provokatívnej kampani Tomáš.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Zástěra (@zasteratom)

Doplnil, že vďaka tejto skúsenosti sa utvrdil v názore, že by sme sa navzájom nemali súdiť, ale naopak, mali by sme byť tolerantnejší a chápavejší. „Často totiž negativně hodnotíme své okolí, odsuzujeme lidi a jejich pro nás nepochopitelné činy. A přitom nevíme, jak náročnou situaci prožívají, co se jim děje a proč se rozhodli tak či onak,“ objasnil moderátor. Dodal, že je rád, že Birell pomocou zaujímavej kampane odvážne otvoril dôležité témy. 

Šťavnaté novinky

Značka Birell sa rozhodla, že kreatívne predstaví nové príchute, čo sa jej aj skutočne podarilo. Nešlo však len o to. Peniaze, ktoré sa prostredníctvom Tomášovho účtu na platforme vyzbierali, totiž poputujú ako príspevok na projekt Loono a podporia tak snahu o zlepšenie prevencie rakoviny prsníkov a semenníkov. Za týmto projektom stojí tým mladých lekárov, študentov medicíny a ďalších profesionálov, ktorí sa prostredníctvom workshopov, školení a webinárov v školách či vo firmách snažia vzdelávať verejnosť a budovať povedomie o dôležitosti prevencie. Birell navyše k vyzbieranej sume pridal ďalších 300-tisíc Kč.

Keď však Tomáš vo videu uvádzal, že obsah na jeho účte bude šťavnatý, neklamal. Tí, ktorí sa rozhodli, že Tomášovo pôsobenie na Onlyfanse podporia, sa o tom presvedčili na vlastné oči. Po zaplatení sa im totiž zobrazili fotky noviniek od Birellu, ktoré sú vraj natoľko šťavnaté, že si zaslúžia byť na Onlyfanse. Nájdeš medzi nimi úplne nové príchute ako bazový kvet, malina, pomelo a grep či višňa a ostružina. Viaceré z týchto príchutí predstavil Birell ako letnú limitovanú edíciu, ktorá bude dostupná 12 mesiacov. Bonusom je aj zloženie bez konzervantov a umelých farbív s nižším množstvom cukru. 

pozri si všetky šťavnaté príchute

Tomášovi priaznivci, ktorí prostredníctvom Onlyfansu prispeli na dobrú vec, dostali aj výnimočnú odmenu. Okrem dobrého pocitu im Birell daroval merch, ktorý vytvoril špeciálne pre túto kampaň. Prístup Birellu ocenila aj zakladateľka neziskovej organizácie Loono Kateřina Šédová. „Je dobře, že existují firmy, které se nebojí otvírat témata, která byla dlouhou dobu tabu. A navíc hledají neotřelé cesty, jak dostat často životně důležité informace k cílové skupině, která třeba na prevenci vážných nemocí ještě nepomýšlí.“ 

Birell
Zdroj: Birell

Určite si o tom projekte a práci odborníkov, ktorí ho budujú, prečítaj viac. O kľúčovej úlohe prevencie v odhaľovaní onkologických ochorení by sme sa mali rozprávať otvorene a často. Môže totiž zachrániť zdravie a život nejedného z nás. Niekedy postačí aj rýchle samovyšetrenie. Navyše odborníci z organizácie Loono tvrdia, že prevencia vie byť aj zábavná. Zisti, ako sa správne starať o svoje telo a zdravie. Informácie nájdeš na ich webe, ale aj na ich instagramovom účte. Pri čítaní a vzdelávaní si môžeš dopriať napríklad šťavnatý Birell pomelo a grep alebo osviežujúcu novinku višňa a ostružina. 

prevencia s projektom loono
Domov
Zdieľať
Diskusia