Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
1. augusta 2022, 18:24
Čas čítania 0:35

Trailer na nový Star Wars seriál Andor ponúka úchvatný vizuál a mnoho akcie

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené
Trailer na nový Star Wars seriál Andor ponúka úchvatný vizuál a mnoho akcie
Zdroj: Disney

Seriál sa zameria na príbeh rebela Cassiana Andora, ktorého sme mohli vidieť vo filme Garetha Edwardsa Rogue One.

Len minulý mesiac sa skončil prequelový seriál v rámci Star Wars ságy Obi-Wan Kenobi, fanúšikovia kultovej science fiction sa môžu tešiť na ďalší. Nesie názov Andor a jeho tvorcovia zverejnili ďalší veľkolepý trailer. Uchvacuje vizuálom, množstvom akcie aj známymi hercami. 

Podľa Space.com sa príbeh novinky bude odohrávať päť rokov pred udalosťami filmu Rogue One, ktorý dorazil do kín v roku 2016 a prekvapil tvrdé jadro fanúšikov temnou, až depresívnou náladou. Podľa traileru na najnovší seriál o hviezdnych vojnách to vyzerá, že Andor sa bude niesť vo veľmi podobnom štýle.


Aj dvanásťdielny seriál totiž napísal scenárista a režisér Tony Gilroy (nakrútil napríklad krimidrámu Michael Clayton či akčný triler The Bourne Legacy) a hlavnou postavou bude rebel Cassian Andor (Diego Luna), ktorý hral dôležitú úlohu práve v Rogue One. 

Andor je utečenec z domovskej planéty napadnutej a dobytej Impériom. Jeho cieľom je pomstiť sa. Miniséria vyjde na Disney+ 21. septembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia