Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
4. augusta 2022, 10:00
Čas čítania 3:46
Richard Balog

Naskoč na vlnu trendových tenisiek vďaka novinkám z dielní Asics, New Balance či Nike

Naskoč na vlnu trendových tenisiek vďaka novinkám z dielní Asics, New Balance či Nike
Zdroj: Sneaker Politics
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš čerstvú dávku štýlových párov tenisiek, s ktorými zaboduješ nielen v priebehu letných mesiacov.

Každý správny fanúšik či zberateľ tenisiek vie, že najlepšiu ponuku nových párov aj limitovaných vyhotovení nájde v online obchode Footshop. Dokonalým dôkazom je výber čerstvých noviniek od značiek Adidas Originals, Asics, New Balance a Nike, ktoré môžeš mať doma do dvoch dní.

Vybrané modely nosia napríklad aj A$AP Rocky, Drake, Jack Harlow či módne blogerky, ktoré udávajú trendy na sociálnych sieťach.

Bez zbytočných omáčok sa presunieme k plejáde trendových tenisiek, s ktorými zaboduješ nielen v priebehu letných mesiacov, ale pri troche šikovnosti ich v budúcnosti predáš aj s menším ziskom. Stačí si vybrať svojho favorita. 

Kompletná ponuka oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 35 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Obdobie horúcich dní sa nekončí. Doplň svoj šatník o fresh kúsky od značiek Nike, Han Kjøbenhavn alebo Carhartt WIP Obdobie horúcich dní sa nekončí. Doplň svoj šatník o fresh kúsky od značiek Nike, Han Kjøbenhavn alebo Carhartt WIP 31. júla 2022, 12:00

Adidas Originals Campus 00's  100 €

Trend skejtbordových tenisiek je stále prítomný, čo vedenie spoločnosti Adidas Originals využíva naplno vďaka siluete Campus 00's so širokými šnúrkami. Dizajnérsky tím značky ponechal modelu pôvodný vzhľad, ktorý doplnil o moderné technológie a kvalitné materiály, vďaka čomu sú tenisky skvelou voľbou na celodenné nosenie. K dispozícii sú v mužských veľkostiach a v prípade, že preferuješ výraznejšie farby, odporúčame svetlomodrý variant

Adidas Originals Campus
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum 84 Low  120 €

Rovnako horúcim trendom sú aj retro modely tenisiek, ako napríklad v prípade siluety Adidas Originals Forum 84 v nízkom vyhotovení. Kombinácia bieleho základu z kože s tromi odtieňmi modrej je skvelá a perfektne dopĺňa atraktívne tvary tenisiek s ikonickým popruhom na suchý zips. 

Ak hľadáš komfortnú obuv s výhodným pomerom ceny a kvality, tieto krásky z roku 1984 v sviežom farebnom vyhotovení sú ako stvorené pre teba. V ponuke online obchodu Footshop ich nájdeš v mužských aj v ženských veľkostiach.

Adidas Originals Forum 84 Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova  130 €

Biele tenisky sú povinnou výbavou každého správneho módneho nadšenca. Ak plánuješ doplniť zbierku o nový pár, máme zaujímavý tip v podobe novinky s tromi prúžkami a s logom Adidas Originals. 

Silueta s názvom Oznova sa nesie na vlnách svojho obľúbeného predchodcu Ozweego, ale dostal o niečo agresívnejšie línie, výraznejšie plastové prvky a aj hrubšiu podrážku. Výsledok je skvelý a tenisky sú dostupné v mužských aj v ženských veľkostiach za férovú cenu. Za sumu 130 eur získaš originálny kúsok skôr, ako ho uvidíš na každom kroku. 

Adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low  135 €

Jeden z najatraktívnejších modelov tenisiek od značky Nike získal množstvo pozornosti a vedenie firmy predstavilo stovky rozličných vyhotovení, ktoré boli vypredané v priebehu niekoľkých sekúnd. 

Našťastie, farebná schéma s prívlastkom Cacao Wow je dostupná v online obchode Footshop a od nás má plný počet bodov. Len si predstav, ako tieto tenisky zakomponuješ do svojich outfitov.

Nike Dunk Low
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High LX W  155 €

Nezabudli sme ani na ženy, ktoré potešíme výberom vysokej verzie vo farebnom vyhotovení Team Gold. Známa modelová rada Dunk High získala na sláve vďaka kombináciám vo farbách amerických univerzít, aby sa vrátili na trh v roku 1998 ako neformálna obuv, ktorú preferovali jazdci na skejtborde. 

V súčasnosti je pevnou súčasťou streetwearu a tento atraktívny bielo-zlatý variant z prémiových materiálov a s komfortnou podrážkou je voľbou, ktorú nebudeš ľutovať.

Nike Dunk High
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 LX W  155 €

Pri modeloch tenisiek s logom Nike chvíľu zostaneme. V ponuke online obchodu Footshop sme našli tento atraktívny variant siluety Air Force 1 '07 z luxusných materiálov, ktorý je dostupný v ženských veľkostiach. 

Návrhári v tomto prípade stavili na kombináciu svetlých farebných tónov a na malé logo Nike s metalickým odleskom striebornej farby z oboch bočných strán. Výsledkom sú nadčasové tenisky, ktorého ľahko skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka vrátane šortiek, riflí alebo šiat.  

Nike Air Force 1 Low
Zdroj: Footshop

Nike Hot Step Air Terra x NOCTA  157,95 €

Drake patrí medzi najväčšie hudobné hviezdy 21. storočia, vďaka čomu získal partnerstvo so spoločnosťou Nike, aby predstavil vlastnú víziu tenisiek, ktorá osloví masy ľudí. Výsledkom je silueta Hot Step Air Terra s ikonickou vzduchovou bublinou v spodnej časti medzipodrážky a s množstvom chrómových detailov. 

V ponuke online obchodu Footshop je k dispozícii čierny variant s koženým zvrškom a s logom značky NOCTA na jazyku. Cena 160 eur je priamoúmerná kvalite spracovania a zvučnosti spolupráce. Bohužiaľ, dostupné sú už len ženské veľkosti v limitovaných množstvách. 

Nike Hot Step Air Terra
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Kayano 14  199,95 €

Športový model s logom japonského výrobcu Asics a s označením Gel-Kayano 14 podľa mena svojho tvorcu predstavuje bežeckú siluetu tenisiek, ktorú nebudeš chcieť vymeniť. Návrhári zvolili atraktívnu farebnú schému sivej v kombinácii so zelenou, ktorú oceníš nielen počas letného obdobia. Pozitívne hodnotíme aj súhru semišových panelov s priedušným látkovým zvrškom.

Sleduj, ako tenisky značky Asics skombinoval čerstvý otec A$AP Rocky, ktorého štýl obliekania je pre nás inšpiráciou už dlhý čas.

Asics Gel-Kayano 14
Zdroj: Footshop

New Balance 990v5  224,95 €

Predposlednou dnešnou voľbou sú tenisky New Balance 990v5, ktoré patria medzi najpredávanejšie produkty značky v posledných sezónach. Spomedzi viacerých farebných vyhotovení v ponuke  sme vybrali tmavomodrý variant s priedušným látkovým zvrškom, ktorý ľahko skombinuješ so šortkami, s elegantnými nohavicami aj s rifľami vo voľnom strihu.

Vďaka pohodlnej medzipodrážke s technológiou Encap® sú tieto tenisky skvelým spoločníkom na dlhé prechádzky v mestskom prostredí. Cena na úrovni 225 eur korešponduje s kvalitou použitých materiálov aj spracovania. 

New Balance 990v5
Zdroj: Footshop

New Balance 990v3 x Teddy Santis  245 €

Zlatým klincom výberu sú limitované tenisky New Balance 990v3, ktoré navrhol Teddy Santis – kreatívny riaditeľ divízie Made in USA a zakladateľ značky Aimé Leon Dore. 

Rodák z New Yorku v rámci svojej debutovej kolekcie pod hlavičkou New Balance predstavil množstvo pohodlných kusov oblečenia a niekoľko siluet tenisiek v jedinečných úpravách. Najvýraznejším produktom sú tieto biele krásky so sivými panelmi a s červeným logom na jazyku. Pozitívne hodnotíme aj obnosený efekt v podobe prirodzene zažltnutej časti medzipodrážky, ktorá disponuje technológiou Encap®.

Ak by sme si mali vybrať len jeden pár tenisiek z dnešného článku, naša voľba by bola rýchla a jednoduchá. Mimochodom, vo väčšine obchodov sú New Balance 990v3 vo vyhotovení s prívlastkom Sea Salt vypredané. 

New Balance 990v3
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Tenisky od značky Vans sú štýlová klasika, s ktorou zvládneš letné mesiace ľavou zadnou   Tenisky od značky Vans sú štýlová klasika, s ktorou zvládneš letné mesiace ľavou zadnou 24. júla 2022, 13:30
Späť
Zdieľať
Diskusia