Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
31. júla 2022, 11:26
Čas čítania 0:46

Johnny Depp zarobil viac ako 3,6 milióna dolárov počas niekoľkých hodín. Fanúšikov zaujal debutovou kolekciou obrazov

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
Johnny Depp zarobil viac ako 3,6 milióna dolárov počas niekoľkých hodín. Fanúšikov zaujal debutovou kolekciou obrazov
Zdroj: Getty Images/Rich Fury

Nazval ju Friends & Heroes.

Určite už dobre vieš, že Johnny Depp nie je len nadaný herec, ale aj hudobník. Práve hudbe sa venoval ešte skôr než filmu. Menej známe je však o ňom to, že hviezda z filmovej série Piráti Karibiku zároveň maľuje. 

Na svojom Instagrame prostredníctvom fotky fanúšikom oznámil, že jeho debutovú kolekciu s názvom Friends & Heroes si môžu kúpiť online cez Castle Fine Art. Tá je však už oficiálne vypredaná. Podľa New York Post herec zarobil v priebehu len niekoľkých hodín od zverejnenia príspevku viac ako 3,6 milióna dolárov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp)


Ako sa píše na stránke Castle Fine Art, išlo najrýchlejšie vypredanú kolekciu spomedzi portfólia britskej galérie a Depp sa v nej zameral na ľudí, ktorých dobre poznal a ktorí ho ako človeka istým spôsobom inšpirovali.

„Každý obraz je intímnym odrazom ich charakteru v Johnnyho očiach. V dielach zobrazuje to, ako sa mu odhalili,“ charakterizuje kolekciu londýnska galéria. Depp namaľoval všetkým dobre známe osobnosti – herečku Elizabeth Taylor, herca Al Pacina aj pesničkára Boba Dylana a gitaristu rockovej bandy The Rolling Stones, Keitha Richardsa.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Castle Fine Art (@castlegalleries)

Späť
Zdieľať
Diskusia