Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2022, 13:23
Čas čítania 1:14
Jakub Paulík

V Aquamanovi 2 uvidíme aj Bena Afflecka alias Batmana. S potešujúcou novinkou prišiel Jason Momoa

V Aquamanovi 2 uvidíme aj Bena Afflecka alias Batmana. S potešujúcou novinkou prišiel Jason Momoa
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM BEN AFFLECK JASON MOMOA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Pokračovania sa dočkáme v priebehu budúceho roku.

Jason Momoa na svojom Instagrame exkluzívne oznámil, že v očakávanej komiksovke Aquaman and the Lost Kingdom sa objaví ďalší superhrdina, ktorým nebude nik iný než legendárny ochranca mesta Gotham.

Momoa na sociálnu sieť pridal fotografiu s predstaviteľom Batmana Benom Affleckom a oznámil, že Bruce Wayne a Arthur Curry (civilné mená Batmana a Aquamana – pozn. red.) sú znova pokope. Na fotku dvojice výstižným pomenovaním Legends stihol reagovať aj oficiálny instagramový účet DC Comics. Premiéra Aquamana 2 je na Slovensku plánovaná na 16. marec 2023.

Anketa:
Si rád, že sa v druhom Aquamanovi ukáže aj Ben Affleck alias Batman?
Jasné, je to skvelá správa.
Je mi to jedno.
Nie, Batman tam bude zbytočný.
Jasné, je to skvelá správa.
77 %
208 Hlasov
Je mi to jedno.
16 %
44 Hlasov
Nie, Batman tam bude zbytočný.
6 %
17 Hlasov

Správa o návrate Bena Afflecka je veľmi prekvapivá aj preto, lebo herec sa rozhodol s touto postavou seknúť. Ako dôvod uvádzal zlé skúsenosti pri natáčaní Justice League. Nevieme teda, kto ho nakoniec presvedčil, aby dal DC komiksovke šancu, a o tom, akú veľkú rolu bude mať vo filme, môžeme aktuálne iba špekulovať.

V súkromnom živote sa Affleckovi v poslednom období veľmi darí. Len nedávno sa oženil so speváčkou Jennifer Lopez, s ktorou tvoril pár už začiatkom milénia. Ich vzťah však skrachoval a cestu k sebe si našli znova až po takmer 20 rokoch. Sobáš bol skromný a svoju lásku sa rozhodli spečatiť v Las Vegas.

„Ledva sme do polnoci stihli dôjsť do svadobnej kaplnky. Veľkoryso zostali otvorení niekoľko minút po záverečnej a dovolili nám urobiť si fotky v ružovom cadillacu. Vraj ho raz použil aj samotný kráľ, ale keby sme chceli, aby Elvis prišiel, museli by sme si priplatiť a on už bol v posteli,“ cituje slová Jennifer Affleckovej CNN.

Kritickou fázou si, naopak, prechádza Amber Heard, ktorá hrá vo filme Meru. Po súdnej prehre s exmanželom Johnnym Deppom na ňu plne dopadla kritika médií a verejnosti, pričom svojmu bývalému partnerovi musí zaplatiť veľké finančné odškodné.

„Zlomilo mi srdce, že tá hora dôkazov stále nestačila nato, aby sme sa postavili nepomerne väčšej sile, vplyvu a moci môjho exmanžela,“ napísala Heard začiatkom júna ako reakciu na verdikt súdu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Domov
Zdieľať
Diskusia