Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2022, 13:30
Čas čítania 2:36
Martin Adam Pavlík

Beyoncé spieva, že Amerika má problém, Wiz Khalifa pozýva do multiverza. Vypočuj si hudobné novinky tohto týždňa

Beyoncé spieva, že Amerika má problém, Wiz Khalifa pozýva do multiverza. Vypočuj si hudobné novinky tohto týždňa
Zdroj: Parkwood Entertainment
HUDBA ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA PLAYLIST TÝŽDŇA POP RAP TOP 5 HUDOBNÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Tieto albumy by si nemal odignorovať.

Aj tento týždeň sme pre teba pripravili svieže hudobné novinky, ktorým treba dať šancu. Už aj tak hudobne bohatý júl doplnila za posledné dva týždne napríklad mladá hviezda Billie Eilish dvoma singlami The 30 a TV či starý známy Jack White piatym sólovým albumom Entering Heaven Alive.

Novým materiálom potešili fanúšikov alt-rockeri z LA Starcrawler, multiinštrumentalista Ty Segall alebo originálne japonské ženské trio Perfume. Milo prekvapili aj metalisti Megadeth, ktorým na skladbe Night Stalkers: Chapter II hosťoval netradične raper Ice-T.

1. Beyoncé – Renaissance

Amerika má problém, vraví s výstražne zdvihnutým prstom bývalá líderka Destiny’s Child v rovnomennej skladbe na najnovšom sólovom albume Renaissance. Beyoncé ponúka až šestnásť nových skladieb a dokazuje, že má stále čo povedať a vie rozhýbať každého bez ohľadu na vek. Po dlhých šiestich rokoch sa vracia vo veľkom štýle. 

„Tvorba tohto albumu mi umožnila nájsť miesto na snívanie. Mohla som uniknúť v čase neistoty a strachu,“ prezradila speváčka podľa Newsweeku, odkazujúc na pandémiu. „Mojím zámerom bolo vytvoriť aj pre ostatných ľudí bezpečný priestor bez predsudkov, kde sa oslobodia od perfekcionizmu a prehnaného premýšľania, kde budú môcť kričať, uvoľniť sa, cítiť slobodu,“ dodala Beyoncé. 

2. Wiz Khalifa – Multiverse

I keď jeho singel Bad Ass Bitches ani vizuál k albumu tomu príliš nenasvedčujú, Multiverse je podľa slov Wiz Khalifu inšpirovaný láskou. „Mám pocit, že som už dosiahol svoj cieľ. Som schopný dať lásku ľuďom, ktorým na mne naozaj záleží, a takisto tým, na ktorých naozaj záleží mne,“ zdôveril sa pre Our Generation Music 34-ročný raper. 

Khalifa ťa vezme na dobrodružnú prechádzku svojím multivesmírom. Bude však iná než tá, na ktorú ťa prednedávnom zobral v kine Dr. Strange. Počas tejto pôjdeš naprieč marihuanovým dymom v spoločnosti večne usmiatych zvodných krásnych žien a v pozadí budú dunieť basy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia