Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2022, 14:18
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Američania nerozumejú Tomovi Hardymu. Jeho prízvuk je pre nich utrpením

Američania nerozumejú Tomovi Hardymu. Jeho prízvuk je pre nich utrpením
Zdroj: Clemens Bilan/Stringer/Getty Images Europe
FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

Ľudia v ankete rozhodli, ktorému hercovi rozumejú najmenej.

Magazín The Wrap informuje o ankete spoločnosti Preply, v ktorej sa Američanov pýtali, ktorému hercovi rozumejú najmenej. Výsledky ankety nie sú až také prekvapivé. „Vyhral“ to totiž britský herec Tom Hardy, ktorého prízvuk dokáže byť niekedy dosť výrazný. 

Odporúčané
Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner 24. júla 2022, 9:30

Stačí si pozrieť seriály Taboo a Peaky Blinders a pochopíš, o čom je reč. Ani my si nedokážeme predstaviť, že by sme ich sledovali bez slovenských tituliek. Seriál Peaky Blinders zároveň „vyhral“ v ankete o seriál, ktorému najťažšie porozumieť. Mysli na to, že výsledky nie sú úplne objektívne a ľudia, prirodzene, hlasujú za seriál, ktorý poznajú najviac. Určite sa nájdu menej známe seriály, v ktorých je anglický prízvuk ešte horší. 

V ankete Američania volili aj ďalších hercov, ktorým ťažko rozumejú, ako Sofia Vergara, Arnold Schwarzenegger, Sean Connery, Johnny Depp, Jackie Chan, Ozzy Osbourne či Benedict Cumberbatch.

Anketu vyplnilo 1 200 ľudí, z ktorých až 50 % číta titulky, aj keď herci hovoria po anglicky. Čím sú diváci mladší, tým je väčšia pravdepodobnosť, že využívajú titulky. 

Zoznam najlepších filmov herca Tom Hardy nájdeš v našej filmovej databáze.
Späť
Zdieľať
Diskusia