Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2022, 17:25
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Sandman bude jeden z najväčších fantasy seriálov od Netflixu. Trailer plný záhad a mágie v snovej dimenzii ťa namotá

Sandman bude jeden z najväčších fantasy seriálov od Netflixu. Trailer plný záhad a mágie v snovej dimenzii ťa namotá
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SANDMAN
Uložiť Uložené

Sleduj oficiálny trailer na seriál Sandman, ktorý dorazí už 5. augusta.

Sandman je očakávaný fantasy seriál od Netflixu podľa skvelej komiksovej série uznávaného autora Neila Gaimana. Dej sa zameria na postavu Morfea alias Dreama, jedného zo siedmich entít, ktoré kontrolujú kľúčové aspekty existencie sveta a ľudstva. Zahral si ho Tom Sturridge. 

Odporúčané
Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner 24. júla 2022, 9:30

Prvá séria bude mať 10 častí a zameria sa na komiksy, ktoré zachytili Dreamovo uväznenie na niekoľko desiatok rokov. Keď z väzenia unikol, zistil, že jeho absencia spôsobila ľuďom náročné snívanie a rozpadlo sa mu aj kráľovstvo. 

Sandman sa na Netflix dostane 5. augusta. Okrem Sturridgea uvidíme aj Boyda Holbrooka v role The Corinthian, Charlesa Dancea ako Rodericka Burgessa, Davida Thewlisa ako Johna Deeho či Marka Hamilla ako Merv Pumpkinhead.

Späť
Zdieľať
Diskusia