Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2022, 15:35
Čas čítania 1:30
Dominik Vetrák

Warner Bros. ukázalo nové trailery na Black Adama a Shazama. Nakoniec budú zrejme bojovať so Supermanom

Warner Bros. ukázalo nové trailery na Black Adama a Shazama. Nakoniec budú zrejme bojovať so Supermanom
Zdroj: DC
FILMY A SERIÁLY BLACK ADAM SHAZAM
Uložiť Uložené

Pozri si najnovšie trailery na komiksové filmy Shazam 2 a Black Adam od DC a štúdia Warner Bros.

Hollywoodske štúdio Warner Bros. vydalo počas svojho panelu na Comic-Cone v San Diegu (ide o najväčší Comic-Con pre fanúšikov komiksov, hier a podobne, kde štúdiá oznamujú hollywoodske novinky) nové trailery na očakávané komiksovky. Najprv sme videli Shazam 2: The Fury of the Gods.

Odporúčané
10 najočakávanejších hier do konca roka 2022 10 najočakávanejších hier do konca roka 2022 23. júla 2022, 9:30

V traileri sa ukázalo niekoľko nových postáv, z ktorých niektoré stvárňujú herci Helen Mirren (Rýchlo a zbesilo), Lucy Liu (Charlieho anjeli) či Rachel Zegler (West Side Story). Lucy Liu a Helen Mirren hrajú starých bohov, ktorým sa nepáči, že ich schopnosti a silu získali tínedžeri a smrteľníci zo Zeme, ktorí ich navyše nevyužívajú správne.

Narážajú tým na Billyho, ktorý sa dokáže premieňať na Shazama. Okrem nich dvoch bude Shazam bojovať aj proti drakovi. Snímka vyzerá ako veľký komiksový film pre najmenšie deti. Ak sa ti páčila jednotka, zrejme ťa pobaví aj pokračovanie. Režíroval ho rovnako ako prvú časť David F. Sandberg a do kín sa dostane 21. decembra 2022. 

Druhým DC filmom, ktorý štúdio Warner Bros. ukázalo, bol Black Adam. Ide o očakávanejší film, keďže jeho hlavnou hviezdou je Dwayne Johnson alias The Rock. Ten hrá antihrdinu Black Adama, ktorý sa nestráni ničenia majetku, a ak pre jeho ciele zomrie civilista či nevinný človek, dokáže sa s tým zmieriť. 

Black Adam bol otrokom, ktorý dostal svoje nadľudské sily od čarodejníka Shazama. Jeho hlavným cieľom bola pomsta otrokárom, ktorí zneužívali ľudí z krajiny Khandaq. Dokáže lietať, má supersilu a ďalšie podobné schopnosti ako hrdinovia Shazam či Superman.

Dôležitou súčasťou deja bude spolok Justice Society of America. Je to tím hrdinov, ktorý v komiksoch existoval ešte pred Justice League. V tomto filme v ňom budú menej známi hrdinovia ako Doctor Fate. Hawkman, Cyclone či Atom Smasher. Práve oni sa postavia Black Adamovi. Ako môžeš vidieť v traileri, veľmi im to nejde. 

Odporúčané
RECENZIA: Black Adam RECENZIA: Black Adam 20. októbra 2022, 15:30

Okrem Dwayna Johnsona v snímke uvidíme aj Piercea Brosnana, ktorý hrá Dr. Fata. Trailery sa ho snažia prezentovať ako záporáka, respektíve tak ukazujú Black Adama, ale ako to už býva, Black Adam s najväčšou pravdepodobnosťou bude nakoniec bojovať s celkom iným záporákom, ktorého tvorcovia ešte neodhalili. 

Black Adama režíroval Jaume Collet-Serra (The Shallows, Jungle Cruise) a premiéra v kinách je naplánovaná na 21. október 2022. Zachary Levi aj Dwayne Johnson naznačili, že by sa ich postavy (Shazam! a Black Adam) mohli pobiť so Supermanom.

Späť
Zdieľať
Diskusia