Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
22. júla 2022, 20:19
Čas čítania 0:56

Možno som problém ja, spieva Billie Eilish. Počúvaj dve nové balady

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Možno som problém ja, spieva Billie Eilish. Počúvaj dve nové balady
Zdroj: Getty Images/Ronald Martinez

Mladá speváčka v dvoch nových skladbách odhaľuje svojich démonov do akustickej gitary.

Dvadsaťročná americká speváčka a skladateľka Billie Eilish zverejnila dve nové skladby TV a The 30th. Ide o balady, v ktorých pozadí znie akustická gitara a autorka v nich vyjadruje negatívne emócie a obavy z roku 2022.

V texte naráža na znechutenie z televízneho vysielania a nekvalitnej produkcie, ktorú v nej vysielajú. „Zapla som si Survivor, len aby som videla, ako iní trpia,“ znie text pesničky. 

Nadväzuje aj na svoju pesničku z roku 2021 s názvom Male Fantasy, kde spievala: „Sama doma, snažím sa nejesť.“ V tejto piesni okrem iného opisuje, ako jej jeden z predošlých vzťahov vyvolal nezdravý vzťah k jedlu. V novom hite zaznieva pravý opak a zdá sa, že speváčka namiesto prejedania sa hladuje. „Pokúsim sa nehladovať len preto, že si na mňa nahnevaný,“ znie text v skladbe TV.

Vo svojej druhej novej piesni The 30th spieva o autonehode na ceste v rodnom meste. „Pamätám si, ako si mi na nemocničnom lôžku povedal, že máš strach. Mám ho tiež,“ spieva Billie.

Billie Eilish a jej brat Finneas prezentujú nové skladby aj na aktuálnom turné.

Billie Eilish sa pridáva k speváčkam ako Olivia Rodrigo a Phoebe Bridgers, ktoré v rámci svojich živých vystúpení vyjadrujú kritiku zrušenia ústavného práva na interrupciu pre americké ženy. Podrobne sme prípad známy ako Roe vs. Wade rozobrali v tomto článku

16. augusta 2023, 16:30 Čas čítania 5:44 Billie Eilish na Szigete ukázala detskú hravosť aj vyzretosť a rozplakala masy. Čo odkázala publiku? (Report) Billie Eilish na Szigete ukázala detskú hravosť aj vyzretosť a rozplakala masy. Čo odkázala publiku? (Report)

Turné Billie Eilish pokračuje a najbližšie smeruje do Ázie. Vystúpenia bude mať na Filipínach, v Južnej Kórei, Malajzii, Singapure, Thajsku a Japonsku.

Späť
Zdieľať
Diskusia