Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Coca-Cola.
1. augusta 2022, 15:30
Čas čítania 1:59
Sponzorovaný obsah

Coca-Cola má novú letnú príchuť. Ovocná novinka ťa osvieži na festivale aj na kúpalisku

Coca-Cola má novú letnú príchuť. Ovocná novinka ťa osvieži na festivale aj na kúpalisku
Zdroj: Unsplash/Joey Thompson
HUDBA COCA-COLA FESTIVALY HUDBA KONCERTY
Uložiť Uložené

Coca-Cola vyráža na letné festivaly. V Coke zóne si môžeš dať chill a ochutnať novú príchuť Zero Lime.

Dokázal by si si predstaviť návštevu kina bez popcornu a nápoja Coca-Cola alebo Vianoce bez vianočného kamiónu? Coca-Cola nás sprevádza na každom kroku a je súčasťou mnohých našich životných okamihov. Prinášať pocity šťastia a optimizmu je poslaním značky. A kde inde si užiješ viac pozitívnych emócií a radosti zo života než na hudobných festivaloch?


Coca-Cola rovnako ako hudba vzbudzuje emócie a spája ľudí. Preto sa stala partnerom hudobných festivalov po celom Česku a Slovensku, kde bude rozdávať radosť a energiu. V Coke zónach si môžeš oddýchnuť, zúčastniť sa na súťažiach o festivalové výhry a stretnúť sa s kapelou Mirai. Zároveň budeš mať možnosť ochutnať letnú novinku Zero Lime, ktorá je na festivale tým najlepším osviežením.

Uži si festivaly s nápojom Coca-Cola
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mirai (@miraimusic)

 Hudba, Coca-Cola & chill

Coca-Cola je love brand a spoločne s opaľovacím krémom a pokrievkou hlavy patrí medzi musthaves, ktoré by si mal mať na open air akciách vždy pri sebe. Ešte tento rok môžeš vyraziť na festivaly, ktorých súčasťou je Coke zóna, kde nájdeš nielen zásobu nápojov Coca-Cola, ale aj kopec zábavy. Coke zóna ťa čaká na nasledujúcich akciách:

Dátum Festival Miesto
5. 8. – 6. 8. Přehrady fest: Seč (CZ) Sečská priehrada
5. 8. – 6. 8. Hudba Žije Domaša (SK) jazero Domaša
11. 8. – 14. 8. Most fest (CZ) jazero Most
13. 8. Přehrady fest: Veselí nad Lužnicí (CZ) Veselské pískovny
19. 8. – 20. 8. Jízdárna fest (CZ) Zámok Rychnov nad Kněžnou
19. 8. – 20. 8. Hudba Žije Bojnice (SK) Plážové kúpalisko Bojnice

Užiješ si tam skvelú atmosféru aj najrôznejšie hry a súťaže. Dokonca budeš mať možnosť stretnúť sa s hlavnými ambasádormi kampane, ktorými sú členovia kapely Mirai. „Leto na festivalovej šnúre si vždy užívame naplno. Ľudia sa prichádzajú baviť s kamarátmi a pozitívna energia, ktorú publikum vytvára, nám neskutočne zlepšuje náladu. Coca-Cola vo svojej novej kampani túto vášeň skvele vystihla a my sme radi, že môžeme byť jej súčasťou,“ hovorí frontman skupiny Mirai Navrátil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mirai (@miraimusic)

Ochutnaj novú príchuť Zero Lime

Dopĺňať energiu počas festivalu je viac než potrebné, preto je súčasťou aj oddychová chill-out zóna, kam môžeš ujsť od festivalového ruchu a v pokoji si vychutnať letnú novinku Coca-Cola Zero Lime. Štavnatá, ovocím nabitá limonáda ti dodá novú silu, aby si mohol pretancovať celú noc a užiť si obľúbené kapely naplno. Spojenie sviežej chuti limetky a tradičnej chuti Coca-Coly bez kalórií je ideálne osvieženie do horúcich dní. Obzvlášť ak máš rád menej sladké nápoje, táto novinka bude pre teba to pravé.


Zero Lime nájdeš okrem open air festivalov aj v reťazcoch Costa Coffee. Dá sa kúpiť na čerpacích staniciach aj v kamenných a online supermarketoch. Môžeš si ju vziať k vode, na grilovačku, do parku alebo napríklad k sledovaniu seriálu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mirai (@miraimusic) 


Polovicu leta už máme síce za sebou, ale festivalová sezóna ide ďalej a Coca-Cola si pre teba prichystala ešte celý mesiac nabitý hudbou a dobrou náladou. Nenechaj si ujsť termín vo svojom meste a uži si hudobné leto naplno. Nasaj festivalovú atmosféru a nezabudni sa v teple osviežiť novou Coca-Cola Zero Lime.

Idem na festival
Domov
Zdieľať
Diskusia