Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2022, 18:30
Čas čítania 1:39
Dominik Vetrák

Najlepšie nové seriály tohto týždňa: Better Call Saul, What We Do in the Shadows a Resident Evil

Najlepšie nové seriály tohto týždňa: Better Call Saul, What We Do in the Shadows a Resident Evil
Zdroj: Netflix/Hulu/Amc
FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tento týždeň vyšli hneď tri seriály, ktorým sme dali šancu. Dva sú úžasné a tak trochu nás baví aj ten tretí.

Tento týždeň vyšli tri lákavé seriály, ktoré stoja za pozornosť. Rozhodli sme sa teda, že si na ne trochu posvietime a snáď ti dáme aj tip, vďaka ktorému prepadneš novému seriálu. Ak si vďaka nám dokážeš nájsť kvalitný seriál či film, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+.

Odporúčané
Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 13. júla 2022, 16:30

Better Call Saul

Po krátkej pauze pokračuje finálna séria Better Call Saul a tvorcovia začali druhú polovicu dosť zostra. Nebudeme nič prezrádzať, no ak si videl predošlú časť, vieš, že dej smeruje veľmi zaujímavým smerom. Tvorcom sa opäť podarilo navodiť neuveriteľne napínavú atmosféru a herci boli znova fantastickí.

Už sa nevieme dočkať, ako sa tento seriál skončí. Dej sa totiž odohráva pred udalosťami seriálu Breaking Bad. Hlavnou postavou je právnik Jimmy MgGill, z ktorého sa stáva podrazák Saul Goodman. Viac sa o najlepšom dramatickom seriáli posledných rokov dočítaš tu

Better Call Saul Ozark
Zdroj: Netflix

What We Do in the Shadows

Veľa fanúšikov tohto seriálu si to možno ani neuvedomilo, ale práve sa začala tretia séria tohto komediálneho dokumentu o živote upírov v USA. Príbeh sa od skončenia tretej série posunul o celý rok, takže keď sa postavy konečne stretnú, majú si čo povedať. Ešte predtým ich ale čaká sex a oprava domu, ktorý sa v ich neprítomnosti stal jednou veľkou pascou ohrozujúcou ich životy.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence 23. marca 2024, 9:00

Zaujme aj spôsob, akým tvorcovia spracovali Baby Colina. Ak nevieš, o čom rozprávame, seriál očividne nepozeráš, a preto ti to nebudeme prezrádzať. What We Do in the Shadows je vynikajúca komédia, ktorá originálne využíva stereotypy o upíroch a vďaka úžasným hercom vytvára komediálne scény, ktoré ťa poriadne rozosmejú. 

What We Do In The Shadows
Zdroj: FX

Resident Evil

S prehľadom najslabší seriál z tejto trojice je stále zaujímavý pre fanúšikov hernej série Resident Evil. Odohráva sa totiž v rovnakom svete ako hry, akurát v budúcnosti, takže udalosti všetkých hier sa tu už stali. Hlavnou postavou je Albert Wesker (Lance Reddick) a jeho dve dcéry, ktoré s ním žijú v New Raccoon City. 

Organizácia Umbrella to stále nevzdáva s vytvorením drog, na ktorých by zbohatla. Opäť sa to však skončí katastrofou, počas ktorej zahynie väčšina ľudstva, pretože sa premenia na zombíkov.

Máme za sebou len niekoľko častí, no bavia nás postavy a už teraz môžeme povedať, že z hľadiska vizuálu, dizajnu príšer a kvality počítačových trikov ide o najlepší hraný projekt zo sveta Resident Evil, aký kedy vznikol. Škoda, že príbeh je plný logických dier a seriálu škodí neustále prepínanie medzi dvomi časovými obdobiami.

Prijali by sme aj viac strašidelných scén, keďže je tam viac akcie ako hororu. Seriál nás rozhodne nenadchol, ale zatiaľ nás ani nijako neurazil. 

Späť
Zdieľať
Diskusia