Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2022, 8:45
Čas čítania 0:36
Ema Stanovská

Beyoncé si založila oficiálny účet na Tiktoku. Zverejnila videá od jej fanúšikov a komentáre vybuchli

NEWS BEYONCÉ SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Speváčka má už teraz 3,4 milióna followerov a jej prvé a jediné video má vyše 440-tisíc lajkov.

Beyoncé si vo štvrtok založila svoj prvý oficiálny účet na platforme Tiktok. Zverejnila tam kompiláciu videí od fanúšikov, ktorí spievajú a tancujú na jej novú skladbu Break My Soul. V príspevku všetkým nadšene poďakovala.

@beyonce Seeing y’all release the wiggle made me so happy! Thank you so much for all the love for BREAK MY SOUL! - Love B —#RENAISSANCE #BREAKMYSOUL ♬ BREAK MY SOUL - Beyoncé

Speváčkinu sociálnu sieť okamžite zaplavilo more nadšených komentárov, reagoval aj oficiálny účet Tiktoku, ktorý s plačúcim smajlíkom napísal: „Kráľovná je tu!“ Zatiaľ nie je isté, či bude Bey vo svojej „tiktokovej kariére“ pokračovať.

Autorka songu Single ladies má už teraz 3,4 milióna followerov a jej prvé a jediné video má vyše 440-tisíc lajkov.

Beyoncé minulý mesiac vydala singel Break My Soul a siedmy štúdiový album Renaissance môžu fanúšikovia očakávať už 29. júla. Špekuluje sa, že na ňom budú nielen tanečné skladby, ale aj piesne, ktoré nebudú mať ďaleko od country.

Anketa:
Budeš sledovať Beyoncé na Tiktoku?
Jasné
Nie
Nemám Tiktok
Jasné
5 %
Nie
28 %
Nemám Tiktok
67 %
Späť
Zdieľať
Diskusia