Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
14. júla 2022, 10:30
Čas čítania 3:44
Richard Balog

Hľadáš nový pár tenisiek, ale nechceš minúť celý majetok? Toto sú najlepšie kúsky s cenou do 100 eur

Hľadáš nový pár tenisiek, ale nechceš minúť celý majetok? Toto sú najlepšie kúsky s cenou do 100 eur
Zdroj: Puma
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Aj za pomerne nízky obnos peňazí môžeš získať štýlovú obuv, ktorá skvelo doplní tvoje každodenné outfity.

Tenisky sú základným stavebným kameňom každého outfitu a dnes sa pozrieme na najlepšie modely s cenou do 100 eur vďaka spolupráci s online obchodom Footshop.

Spomedzi veľkého množstva noviniek sme vybrali 10 párov pre mužov aj pre ženy z dielní značiek Adidas Originals, Reebok, Puma a Vans Vault, ktoré skvelo doplnia tvoju zbierku. Priprav sa na retro tenisové a bežecké siluety, ale aj na skejtbordové krásky v originálnych farebných vyhotoveniach. 

V deň publikovania článku bola na vybrané produkty v online obchode Footshop akcia do výšky 25 %. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Zabudni na predsudky voči šľapkám a ovládni tohtoročné leto v modeloch Birkenstock, Y-3 alebo Rick Owens DRKSHDW   Zabudni na predsudky voči šľapkám a ovládni tohtoročné leto v modeloch Birkenstock, Y-3 alebo Rick Owens DRKSHDW 26. júna 2022, 9:00

Adidas Originals Samba ADV  79,95 €

Tenisky, ktoré má vo svojej zbierke napríklad A$AP Rocky a nechýbali ani v spoločnej kolekcii značiek Adidas Originals a Gucci. V ponuke online obchodu Footshop sme našli tento minimalistický čierno-biely variant siluety Samba so semišovou špicou a s koženým telom.

Model je na trhu viac ako sedemdesiat rokov, vďaka čomu ide o najdlhšie sériovo vyrábaný produkt značky a všetko nasvedčuje tomu, že vedenie spoločnosti má s modelom Samba veľké plány aj v nasledujúcich mesiacoch. Zatiaľ môžeš svoje outfity ozvláštniť týmto vyhotovením s cenou 80 eur. 

Adidas Originals Samba ADV
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Nizza Platform W  79,95 €

Plný počet bodov udeľujeme aj týmto sviežim letným kráskam v oranžovo-žltých tónoch z dielní značky Adidas Originals. Toto nie sú ďalšie obyčajné plátené tenisky, všetky vyhotovenia modelu Nizza sú vyrobené z najlepších materiálov a vďaka zosilneným švom vydržia aj poriadnu záťaž v mestských uliciach. 

Dizajn tenisiek Adidas Originals  Nizza má  pôvod v koncepte basketbalových topánok z osemdesiatych rokov, ale sú vyzbrojené novými technológiami vrátane vložky OrthoLite, ktorá zabezpečuje pohodlie. Dostupné sú v ženských veľkostiach a z nášho pohľadu ide o ideálnu voľbuu na letné mesiace. 

Adidas Originals Nizza
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rod Laver  90 €

Modely tenisiek s logom značky Adidas Originals majú najpočetnejšie zastúpenie v dnešnom výbere a to aj vďaka siluete Rod Laver. Ide o obuv, ktorú dizajnéri navrhli pre austrálskeho tenistu Roda Lavera a vyzerá skvelo aj viac ako päťdesiat rokov po uvedení na trh. 

Odporúčané
TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť 13. marca 2024, 15:30

Zatiaľ čo sú tieto limitované retro tenisky celosvetovo vypredané, v ponuke online obchodu Footshop ich nájdeš v mužských aj v ženských veľkostiach. Cenu na úrovni 90 eur považujeme za viac ako férovú vzhľadom na vzhľad aj na kvalitu použitých materiálov a spracovania. 

Adidas Originals Rod Laver
Zdroj: Footshop

Reebok CL Legacy AZ  90 €

Pri retro modeloch tenisiek ešte chvíľu zostaneme vďaka jednej z najikonickejších siluet od značky Reebok, ktorá dostala nový svieži vzhľad. 

Model CL Legacy AZ je inšpirovaný bežeckou ikonou Classic Legacy zo sedemdesiatych rokov a na trh prináša spojenie odkazu histórie s inováciami z budúcnosti. Nylon, semiš a špeciálnu penu tentoraz sprevádzajú tiež reflexné 3M prvky, ktoré vytvárajú dokonalý nostalgický flashback. Za sumu 90 eur ich môžeš mať vo svojej zbierke. 

Reebok CL Legacy AZ
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Lo 97,95 €

Krok s konkurenciou drží aj návrhársky tím značky Puma, ktorý vsadil na retro vzhľad v podobe modelovej rady Slipstream Lo a išlo o správne rozhodnutie. Celobiele kožené tenisky sú ako stvorené na letné obdobie a pri dobrom zaobchádzaní ich môžeš vytiahnuť aj v priebehu jesene. 

Ak hľadáš inšpiráciu, ako ich zľadiť v rámci outfitov, skontroluj Instagram futbalových hviezd Neymara Jr. a Memphisa Depaya, ktorí sú aj tvárami reklamnej kampane. Cena 97,95 eur je férová ponuka, ktorá stojí minimálne za úvahu. 

Puma Slipstream Lo
Zdroj: Footshop

Puma CA Pro Heritage  97,95 €

Rovnako pozitívne hodnotíme aj ďalšiu novinku z dielní značky Puma. Tenisky CA Pro Heritage sú inšpirované retro štýlom, ale vďaka sofistikovanému vzhľadu sú dokonalé pre súčasnosť. 

Odporúčané
Na týchto teniskách môžeš v marci zarobiť stovky eur: Novinka značky Jacquemus, kvetinové dunky aj retro jordany Na týchto teniskách môžeš v marci zarobiť stovky eur: Novinka značky Jacquemus, kvetinové dunky aj retro jordany 5. marca 2024, 17:30

Návrhársky tím siahol po archívnom modely Puma California, ktorý bol populárny v osemdesiatych rokoch a upravil ho podľa dnešných trendov. Výsledkom je obuv so všetkým charakteristickými znakmi ikonickej siluety vrátane čistých línií a prémiovej kože, ale pridáva dokonalú perforáciu, tvarovanú medzipodrážku a farebné prvky, aby vynikla ich prirodzená príťažlivosť. 

Puma CA Pro Heritage
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Authentic LX  99,95 €

Miesto vo výbere najlepších párov tenisiek s cenou do 100 eur si našli aj modely s logom značky Vans Vault. V ponuke online obchodu Footshop sú desiatky rôznych farebných, respektíve materiálových úprav modelovej rady Authentic, spomedzi ktorých sme vybrali atraktívne vyhotovenie s prívlastkom Dip Dye.

Dizajnéri v službách amerického výrobcu upravili najstaršie dielo Paula Van Dorena a výsledkom je minimalistická, ale originálna farebná kombinácia bielej s čiernou, ktorú ľahko skombinuješ.  Cena je rovných 100 eur. 

Vans Vault OG Authentic LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old-Skool LX  99,95 €

Medzi kultové a zároveň najpredávanejšie produkty z portfólia značky Vans patrí aj modelová rada tenisiek Old-Skool, ktorú určite dobre poznáš zo slovenských ulíc. 

Klasický „old school“ dizajn, povrch z látky s grafickým motívom hracích kociek, ikonická vafľová podrážka a kvalita. To sú aspekty, vďaka ktorým sú tieto krásky skvelou voľbou pre mužov aj pre ženy. 

Vans Vault OG Old-Skool LX
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Retropy W  100 €

Retro siluety tenisiek Adidas Originals sú v kurze a dôkazom je aj táto svieža novinka s tromi prúžkami, ktorá je dostupná len v ženských veľkostiach. Model s názvom Retropy vychádza z bežeckých línií nemeckej športovej ikony, ale disponuje najnovšími technológiami vrátane medzipodrážky EVA s perfektnými tlmivými vlastnosťami.

Odporúčané
Tenisky, v ktorých smečoval Michael Jordan, sú dnes ikonou ulíc. Nájdi si aj ty svoj pár Air Jordan 4 Tenisky, v ktorých smečoval Michael Jordan, sú dnes ikonou ulíc. Nájdi si aj ty svoj pár Air Jordan 4 28. februára 2024, 11:00

V prípade, že si fanúšikom týchto tenisiek, dlho nerozmýšľaj, zo skladov online obchodu Footshop miznú rýchlosťou svetla. Čerešničkou na torte je v tomto prípade atraktívna farebná kombinácia svetlohnedej so svetloružovou a s bielou. 

Adidas Originals Retropy F2
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low W (Vegan)  100 €

Najväčší hit značky Adidas Originals v roku 2022 – model Forum Low – onedlho oslávi 30. narodeniny, ale stále vyzerá skvelo. 

Dizajnéri vyladili pôvodnú siluetu podľa súčasných požiadaviek a výsledkom sú tenisky, ktoré ulahodia aj náročným. Vedenie spoločnosti Adidas obrodzuje rad svojich najlepších modelov, do ktorých investovali množstvo času v rámci vývoja technológií aj dizajnu, a teraz ich môžeš hltať plnými dúškami. 

My sme vybrali svieži vegánsky variant v bielej farbe s modrými akcentmi v podobe loga nemeckého športového giganta a grafického motívu, ktorý je dostupný v ženských veľkostiach za sumu 100 eur. 

Adidas Originals Forum Low
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka mužských aj ženských tenisiek v online obchode Footshop
Odporúčané
Toto sú najlepšie teniskové novinky od známych značiek. Priprav sa na svieže Nike Dunk Low aj futuristické línie od Adidas Toto sú najlepšie teniskové novinky od známych značiek. Priprav sa na svieže Nike Dunk Low aj futuristické línie od Adidas 3. júla 2022, 13:30
Späť
Zdieľať
Diskusia