Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2022, 14:08
Čas čítania 1:35
Dominik Vetrák

Daredevil a Kingpin budú mať dôležité roly v seriáli Echo od Marvelu. Daredevil v ňom bude hľadať starú známu

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriál Echo o postave zo seriálu Hawkeye práve natáčajú. Uvidíme ho zrejme až budúci rok, no konečne si v ňom užijeme Daredevila v podaní Charlieho Coxa.

Magazín The Hollywood Reporter prichádza s informáciou, že komiksové postavy Daredevil a Kingpin z marvelovského seriálu Daredevil od Netflixu sa objavia v pripravovanom seriáli Echo od Marvelu, ktorý bude mať premiéru budúci rok na streamovacej službe Disney+. Postavy opätovne stvárnia herci Charlie Cox a Vincent D’Onofrio, ktorí hviezdili v spomínanom seriáli Daredevil.

Odporúčané
Thor: Láska a hrom v potitulkovej scéne odhalil, s ktorým slávnym bohom bude bojovať nabudúce. Čo prekvapivé sa ešte stalo? Thor: Láska a hrom v potitulkovej scéne odhalil, s ktorým slávnym bohom bude bojovať nabudúce. Čo prekvapivé sa ešte stalo? 8. júla 2022, 12:30

Netflix a Marvel ho zrušili po troch sériách ešte v roku 2018 a odvtedy fanúšikovia trpezlivo čakajú, čo bude s postavami ako Daredevil, Kingpin, Jessica Jones, Elektra, Luke Cage či Punisher, keďže zrušili aj všetky seriály o nich. S najväčšou pravdepodobnosťou to bolo preto, lebo štúdio Disney chcelo tieto postavy využívať vo vlastných filmoch a seriáloch, no nemohlo to robiť, kým s nimi pracoval Netflix. Keď teda zrušili ich seriály, museli čakať minimálne dva roky, aby vypršali zmluvy.

Daredevil Echo
Zdroj: Marvel Studios

Keď sa tak stalo, Daredevil v podaní Charlieho Coxa sa objavil v snímke Spider-Man: No Way Home. Prednedávnom sa k nám dostala aj informácia od magazínu Variety, ktorého zdroje tvrdili, že Marvel začína pracovať na novom seriáli pre Daredevila, ktorý bude sčasti reštartom príbehu.

Uvidíme v ňom tých istých hercov a postavy, ale nebude to priame nadväzovanie na príbeh z predošlého seriálu. Na oficiálne potvrdenie a charakteristiku seriálu si však ešte počkáme, takže všetko môže byť inak. Na novej sérii údajne pracujú Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs, The Enemy Within, The Brave).

Ešte než príde na obrazovky nový seriál Daredevil, objaví sa v niekoľkých ďalších. Mohol by byť v komediálnom seriáli z právnického prostredia s názvom She-Hulk, ktorý Disney+ začne vysielať už v auguste.

Daredevil Echo
Zdroj: Marvel Studios

Následne sa objaví v spomínanom seriáli Echo. Ten bude primárne o postave Echo, ktorú sme spoznali v seriáli Hawkeye, kde bola čiastočným záporákom a na samom konci seriálu postrelila Kingpina, ktorý ju zradil. 

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

Nevieme, o čom presne bude jej príbeh v samostatnom seriáli, ale Daredevil by sa v ňom mal objaviť hneď v troch častiach. Časť jeho dejovej línie bude spočívať v tom, že bude hľadať svoju partnerku Jessicu Jones, ktorú si má opätovne zahrať herečka Krysten Ritter, čo tvrdia moderátori z youtubového podcastu Weekly Planet.  

Mohlo by ťa zaujímať:
Metallica zareagovala na použitie ich piesne vo finále seriálu Stranger Things
Vodič Audi preletel okolo policajtov rýchlosťou 218 kilometrov za hodinu. Dostal pokutu 800 eur, ktorú na mieste zaplatil
Marián Gáborík o drafte do NHL: „Juraj Slafkovský je hotovým hráčom do NHL, Šimon Nemec potrebuje ešte 1 či 2 sezóny nižšie“
Späť
Zdieľať
Diskusia