Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2022, 8:48
Čas čítania 1:15
Adam Novosad

Elon Musk minulý rok potajomky splodil dvojičky s manažérkou svojej firmy. Narodili sa koncom roka, vyplýva zo súdnych dokumentov

Elon Musk minulý rok potajomky splodil dvojičky s manažérkou svojej firmy. Narodili sa koncom roka, vyplýva zo súdnych dokumentov
Zdroj: TASR
NEWS ELON MUSK
Uložiť Uložené

Elon Musk má v tejto chvíli už deväť detí, o ktorých verejnosť vie.

Miliardárovi Elonovi Muskovi sa minulý rok potajomky narodili dvojičky, ktoré splodil s vysokopostavenou manažérkou svojej spoločnosti Neuralink. V tejto chvíli je už Musk otcom minimálne deviatich detí, o ktorých zatiaľ verejnosť vie. Nie je však vylúčené, že takto splodil viacero potomkov, ktorých existencia zostáva utajená.

O bábätkách nikto nevedel až do momentu, kým Musk s manažérkou Shivon Zilisovou v apríli nepožiadali súd, aby dvojičky mohli mať priezvisko svojho slávneho otca, zistil Insider.

Podľa súdnych dokumentov rodičia požiadali, aby deti „mali otcove priezvisko a matkine priezvisko mali ako súčasť stredného mena“. Na tomto postupe sa zrejme Musk so Zilisovou dohodli, pretože v dokumentoch o zmenu mena žiadajú spoločne a obaja sa pod požiadavku podpísali.

Shivon Zilisová pracuje v spoločnosti Neuralink ako „riaditeľka operácií a špeciálnych operácií“, zatiaľ čo Musk vo firme figuruje ako riaditeľ. Neuralink sa zameriava na vývoj technológie, ktorá by umožnila prepojiť ľudský mozog priamo s počítačom a vytvoriť spôsob, ako čipom implantovaným v mozgu ovládať moderné technológie.

Zo súdnych dokumentov vyplýva, že dvojičky sa Muskovi a manažérke narodili krátko predtým, ako Musk so svojou bývalou priateľkou Grimes oznámili narodenie druhého dieťaťa, ktoré si však nechali vynosiť náhradnou matkou. S Grimes má Musk už dve deti. 

Odporúčané
Prečo sa mocní boja AI? Pauzu vo vývoji technológií žiadajú Elon Musk aj spoluzakladateľ Applu Prečo sa mocní boja AI? Pauzu vo vývoji technológií žiadajú Elon Musk aj spoluzakladateľ Applu 13. apríla 2023, 16:30

Na súde medzi Johnnym Deppom a Amber Heard dokonca zaznelo, že Musk počas krátkeho romániku s herečkou v roku 2016 údajne nechal zmraziť spoločné embryá, ktoré vtedy chceli jedného dňa použiť na vynosenie dieťaťa. Musk sa vraj teraz súdi s Heard o právo na embryá, ktoré by on chcel nechať zničiť, zatiaľ čo Heard to nechce pripustiť.

Späť
Zdieľať
Diskusia