Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2022, 14:02
Čas čítania 1:02
Martin Adam Pavlík

Tvorcovia Stranger Things prezradili, kedy sa začne písať scenár k piatej sérii. Odhalili aj to, kto dostane viac priestoru

Tvorcovia Stranger Things prezradili, kedy sa začne písať scenár k piatej sérii. Odhalili aj to, kto dostane viac priestoru
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Bratia Dufferovci priblížili pár detailov z poslednej série nášho obľúbeného seriálu.

Len v piatok 1. júla sa skončila štvrtá séria obľúbeného amerického sci-fi seriálu Stranger Things, ktorý nájdeš na Netflixe. Našu recenziu nájdeš tu.

Podľa Collideru už tvorcovia seriálu, bratia Dufferovci, prezradili, kedy začnú pracovať na poslednej, piatej sérii a zároveň navnadili všetkých nadšencov Stranger Things, keď v krátkosti odhalili, čo môžeme očakávať od deja a ktoré postavy dostanú viac priestoru. 

Dufferovci povedali, že scenár k piatej sérii začne vznikať začiatkom augusta, pričom piata séria bude vraj kratšia než tá predošlá. „V júli si vezmeme malú dovolenku,“ povedal Ross Duffer. Dvojica bratov však už vie, ako chce celý seriál ukončiť, a z toho, ako to má celé dopadnúť, majú vraj dobrý pocit. 

Stranger Things will gay
Will Byers (Noah Schnapp). Zdroj: Netflix


Tvorcovia sa nevyhli ani odpovediam na to, čo bude s Willom (Noah Schnapp). V ostatnom čase sa polemizovalo o jeho sexuálnej orientácii a v posledných dvoch epizódach štvrtej série Dufferovci pomocou dialógov a sugestívneho výkonu len 17-ročného herca iba zvýšili špekulácie o tom, že Will je homosexuál. Priamo v rozhovore to však neprezradili, len vyzdvihli Schnappove herecké kvality.
 
Dvojica bratov v každom prípade uviedla, že Will bude mať v poslednej sérii veľký priestor. Podľa Rossa Duffera nadišiel čas, aby sme sa istým spôsobom vrátili naspäť na začiatok, teda k prvej sérii. Práve v nej sa Will dej sústreďoval okolo jeho postavy, keďže všetko sa začalo jeho „únosom“ a následným hľadaním. Tvorcovia prezradili aj to, že konečne uvidíme rozuzlenie v rámci stále nevyriešeného a čoraz viac zamotaného milostného trojuholníka medzi Stevom, Nancy a Jonathanom. Počas štvrtej série sme videli viacero náznakov, že sa starý párik dá predsa len znova dokopy.

Anketa:
Ako hodnotíš štvrtú sériu Stranger Things?
Super
Slabé
Priemer
Super
89 %
3118 Hlasov
Slabé
2 %
81 Hlasov
Priemer
8 %
287 Hlasov
Späť
Zdieľať
Diskusia