Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2022, 19:12
Čas čítania 0:30
Jana Chovancová

Ruský brankár sa vyhýbal vojenskej službe, namiesto NHL pôjde do armády

Ruský brankár sa vyhýbal vojenskej službe, namiesto NHL pôjde do armády
Zdroj: TASR/AP Photo/Matt Slocum
NEWS HOKEJ RUSKO RUSKO-UKRAJINSKÝ KONFLIKT
Uložiť Uložené

V minulej sezóne ho vyhlásili za najlepšieho brankára v KHL.

V Rusku dnes ráno zadržali hokejového brankára Ivana Fedotova pre podozrenie z vyhýbania sa vojenskej službe. Najlepší brankár uplynulej sezóny v KHL podpísal nedávno zmluvu s Philadelphiou Flyers, no vedenie zámorského klubu zatiaľ nemá o svojej posile žiadne správy. Píšu o tom Aktuality.

Fedotov údajne ochorel na vojenskom registračnom úrade a musela ho odviesť sanitka. Vojenská prokuratúra sa predtým obrátila na hlavné riaditeľstvo Ministerstva vnútra Ruska, z dôvodu podozrievania brankára z vyhýbania sa vojenskej službe. Informovali o tom v sobotu ruské médiá.

Ivana Fedotova minulú sezónu vyhlásili za najlepšieho brankára v KHL. Odchytal 26 zápasov v základnej časti a mal úspešnosť zákrokov 91,6 percenta.

Začiatkom mája podpísal kontrakt s Philadelphiou. „Vieme, že ho zadržali, situáciu vyšetrujeme. V tejto chvíli nemáme žiadne informácie,“ povedal generálny manažér Philadelphie Chuck Fletcher.

Späť
Zdieľať
Diskusia