Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Nivy centrum
1. júla 2022, 13:00
Čas čítania 0:38
Sponzorovaný obsah

Aké výhody má cykloveža, ktorú nájdeš hneď vedľa Nív? Opísali nám ich samotní cyklisti

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA CYKLISTIKA DOPRAVA
Uložiť Uložené

Štvorhodinové parkovanie zadarmo je len jeden z plusov.

Hlavné mesto sa inšpiruje metropolami, ktoré sú označované ako mestá cyklistov, a tak pribúdajú cyklotrasy, stojany a aktuálne sa pýši aj cyklovežou pri Nivách. Ak patríš k tým, ktorí pred MHD alebo autom uprednostňujú bicykel, už dávno by si mal o jej výhodách vedieť.

Môžeš vďaka nej zahodiť azda najväčší strach všetkých cyklistov, a to, že ti niekto bicykel ukradne. Umiestnený v cykloveži nemusí byť pripevnený zámkom, takže môžeš aj ten rovno nechať doma. Štyri hodiny tu parkuješ zadarmo, čo je viac ako dosť času na vybavenie nákupov, banky, pošty až po obed či večeru na streche Nív. 

Možno sa ešte stále radíš k motoristom a zvýšená cena benzínu ťa prinútila premýšľať, že tátoša vymeníš za toho dvojkolesového. V prípade, že pracuješ alebo sa pohybuješ v okolí Nív, tunajšia cykloveža je o dôvod viac, prečo prejsť na nový dopravný prostriedok, ktorý je navyše ekologický. Nechaj sa presvedčiť našou reportážou a sleduj, aké jednoduché je používanie cykloveže, ktorú si pochvaľujú aj samotní cyklisti.

Domov
Zdieľať
Diskusia