Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
30. júna 2022, 10:30
Čas čítania 0:41
Matej Ohrablo Čoje

Robert z Otta a Langos Baru: Stredná Európa je úžasné miesto, pokiaľ ide o jedlo

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Hosťom najnovšieho Podgastu je človek, ktorý stojí za jedným z najúspešnejších bistier súčasnej Bratislavy aj za fastfoodom, ktorý vyvoláva kontroverzné reakcie.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako sa to robí, keď si chceš otvoriť kaviareň v priestoroch, ktoré patria mestu.
  • Prečo sú polievky skvelý gastro koncept.
  • Prečo sa v Langos Bare začali robiť aj kečupové a smotanové.

Meno Robert Nagy zrejme nie je známe širokým masám, no podniky, za ktorými stojí, napríklad Otto alebo Langos Bar, patria medzi najobľúbenejšie v Bratislave. Okrem nich prevádzkuje nitriansku Polievkareň a najnovšie v centre Bratislavy rozbieha kaviareň Emil.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Späť
Zdieľať
Diskusia