Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s festivalom Grape
30. júna 2022, 14:00
Čas čítania 1:02
redakcia

Grape festival prichystal warm up párty na pláži GOOD POINT. Uži si koncerty, kvíz a vyhraj vstupenky na festival

KULTÚRA BRATISLAVA FESTIVAL GRAPE FESTIVALY SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Čaká ťa párty na slnkom zaliatej pláži až do noci.

Štvrtkový program na večer je jasný. Grape festival už tradične organizuje svoju verejnú tlačovku, ktorá rozhodne nie je taká nudná, ako si predstavuješ. Môžeš sa tešiť na kvíz, súťaž o lístky na festival, premietanie dokumentu či párty až do druhej ráno. Neplatíš žiadne vstupné, stačí len prísť. Zabav sa pri vode, pod hrejúcim slnkom, na pláži GOOD POINT v areáli Wakelake na bratislavských Zlatých pieskoch.

grape festival 2022
Zdroj: Grape festival

Verejná tlačovka sa začína už o 17.00 h warm upom od DJ LANNNE. Ak túžiš stáť pod pódiom na koncerte Woodkida, Tommyho Casha a ďalších skvelých hudobníkov počas dvoch dní, o 18.00 h odporúčame byť na GOOD POINTE. Vtedy štartuje pub quiz s Ludwigom Baginom, v ktorom môžeš získať vstupenky na Grape festival

Po ňom nasleduje tlačovka, kde organizátori oznámia všetky novinky a zaujímavosti spojené s festivalom. Keďže tento rok sa festival koná na letisku Trenčín, bude predstavená mapa aj architektúra festivalu Grape 2022 od Martina Skočeka. O 20.00 h si môžeš pozrieť dokument 10 rokov Grejpu, ktorý odhaľuje zákulisie festivalu, jeho minulosť aj súčasnosť.

Krátko po pol deviatej štartuje párty pod hlavičkou ADDICT, ktorí s festivalom Grape spolupracujú prvýkrát. Rozhodne ide o rave, ktorý potrebuješ zažiť, ak ti je blízky rap, trap, elektronika, UK Bass, Grime, SpaceX Beats a mnoho ďalších. Malý piatok môžeš osláviť tancom do druhej ráno. Zahrajú Komander Ground, Nuri, ~veni a Serpent Trick. Pre viac informácií sleduj event na Facebooku.

pridať sa do eventu

Vyber sa sem rovno po práci alebo si spríjemni večer pri vode. Vstupné je zadarmo, a ak sa ti pošťastí, možno odídeš s lístkom na Grape.

Grape Festival
Zdroj: Facebook/Grape festival
Späť
Zdieľať
Diskusia