Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2022, 19:30
Čas čítania 0:50
Ilona Hobzová

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow? Média spekulují o dohodě s Disney

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow? Média spekulují o dohodě s Disney
Zdroj: Disney
NEWS
Uložiť Uložené

S informací přišel server Pop Topic.

Fanoušci Johnnyho Deppa a Pirátů z Karibiku by se mohli znovu dočkat návratu kapitána Jacka Sparrowa právě v Deppově podání. Alespoň to tvrdí australský server Pop Topic, podle jehož zdroje připravuje společnost Disney dohodu ve výši 301 milionů dolarů. 

„Disney má velký zájem o to, aby došlo k napravení vztahu s Johnnym Deppem,“ uvedl pro server zdroj blízký Disney. Dohoda by podle něj měla vést k tomu, že by se Johnny Depp vrátil jako Jack Sparrow v šestém díle Pirátů z Karibiku a také speciálním seriálu, který by se věnoval hlavně postavě kapitána Černé perly. „Všichni doufají, že jim Johnny odpustí a vrátí se jako ikonická postava,“ dodal zdroj.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 9. júna 2022, 9:30

Devětapadesátiletý herec ztvárnil Jacka Sparrowa v pěti filmech. Za roli byl dokonce nominován na Oscara. V roce 2018 ho studio Disney ze série vyhodilo pár dní poté, co se v médiu Washington Post objevil rozhovor s Amber Heard, která tvrdila, že se Johnnymu Deppovi postavila jako agresorovi.

V červnu letošního roku Depp ostře sledovaný soudní spor s exmanželkou vyhrál. Přímo u soudu ale uvedl, že by další Piráty z Karibiku nenatočil, ani kdyby mu Disney dalo například 300 milionů dolarů. Nyní se zdá, že společnost je ochotná jít i nad tuto částku. Depp na dotazy médií k možné dohodě zatím nereagoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia