Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku
27. júna 2022, 18:30
Čas čítania 0:32
Sponzorovaný obsah

Na Festivale Pohoda nebudú len skvelé koncerty. Pozri sa, čo ťa čaká v EUrópa stagei a EÚ fun zóne

REFRESHER EURÓPSKA ÚNIA FESTIVAL POHODA
Uložiť Uložené

Čakajú ťa zábavné aktivity, diskusie a príde aj exkluzívny hosť. Sleduj reportáž a zisti, na koho sa môžeš tešiť.

Benefity Európskej únie nie sú len v jednoduchom cestovaní iba s občianskym preukazom, telefonovaní za rovnaké ceny v rámci Európskej únie či možnosti študijných pobytov. O tom, čo všetko prináša Európska únia, pravidelne informuje Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku. Cez rôzne zaujímavé diskusie a aktivity sa budeš môcť o EÚ a jej prínosoch dozvedieť aj na tohtoročnom Festivale Pohoda v ich EUrópa stagei aj stánku v EÚ fun zóne. 

Ak budeš na Pohode, rozhodne sa oplatí navštíviť aj tento stage a fun zónu, kde si pomedzi koncerty môžeš vyskúšať rôzne zábavné aktivity a spoznávať tak Európsku úniu. Nebudú chýbať ani diskusie, bude sa hovoriť o vojne na Ukrajine a takisto o tom, prečo dnes máme vysoké ceny energií a potravín, a príde aj vzácny hosť. Sleduj našu reportáž a zisti, na koho sa tu môžeš tešiť.

CELÝ PROGRAM
Späť
Zdieľať
Diskusia