Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2022, 16:18
Čas čítania 0:39
Adam Novosad

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May natáčajú na Slovensku novú epizódu svojej šou The Grand Tour

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May natáčajú na Slovensku novú epizódu svojej šou The Grand Tour
Zdroj: Amazon Prime
NEWS THE GRAND TOUR
Uložiť Uložené

Nová epizóda The Grand Tour sa bude odohrávať aj na Slovensku.

Trojica svetoznámych motoristických moderátorov Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May natáčajú novú epizódu svojej populárnej šou The Grand Tour vo viacerých slovenských mestách. Fanúšikovia moderátorskú trojicu videli v Žiline a Piešťanoch, o čom informoval web Svetapple.sk.

Moderátori zvyčajne natáčajú nové špeciály vo väčšom časovom predstihu, a tak zatiaľ nie je jasné, nakoľko sa nová epizóda bude odohrávať na Slovensku. Zo zverejnených informácií vyplýva, že moderátori na Slovensku pricestovali zo susedného Poľska.

V Žiline sa zastavili v reštaurácii Trezor pri Novej synagóge, kde sa rozložili okolo stola spoločne so svojím produkčným tímom a kamerami. Na parkovisku stáli vozidlá Chevrolet SSR a Mitsuoka Le-Seyde, ktoré si Richard Hammond s Jeremym Clarksonom v Žiline podelili. V meste na severe Slovenska sa James May neobjavil.

Tretí člen zostavy sa ku kolegom pripojil až v Piešťanoch, kde moderátori strávili večer v hoteli Thermia Palace. Jeremy Clarkson z hotela pridal na svoj Instagram story, na ktorej zachytáva hudobné vystúpenie huslistov s nápisom „Slovakia“.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Domov
Zdieľať
Diskusia