Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2022, 8:42
Čas čítania 0:34
Martin Adam Pavlík

Premiéra novinky Guya Ritchieho sa posúva. Tvorcovia chcú film upraviť, pretože postavy gangstrov boli ukrajinskej národnosti

Premiéra novinky Guya Ritchieho sa posúva. Tvorcovia chcú film upraviť,  pretože postavy gangstrov boli ukrajinskej národnosti
Zdroj: STXfilms
FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY GUY RITCHIE HOLLYWOOD SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Vojna na Ukrajine skomplikovala distribúciu filmu Operation Fortune: Ruse de guerre.

Podľa britských novín Daily Mail nový špionážny triler Guya Ritchieho tak skoro v kinách neuvidíme. Tvorcovia sa totiž rozhodli vzhľadom na prebiehajúcu vojnu na Ukrajine upraviť film. Gangstri v Ritchieho novinke totiž mali byť práve ukrajinského pôvodu, čo by v súčasnosti mohlo pôsobiť poburujúco a kontroverzne. 

Nakoľko bol film natočený ešte v roku 2020 (distribúciu spomalila pandémia covidu), nikto vtedy nepovažoval to, že hlavnými zloduchmi budú práve Ukrajinci, za niečo problematické. 


Snímka s názvom Operation Fortune: Ruse de guerre stála tvorcov už 125 miliónov libier, cena sa však kvôli úpravám pravdepodobne ešte navýši, keďže detaily o pôvode gangstrov chcú tvorcovia z filmu eliminovať.

V upútavke na film momentálne možno vidieť herca Jasona Stathama ako najatého špióna Orsona Fortunea, ktorý zisťuje, že ukrajinský zločinecký syndikát kúpil smrtiacu zbraň a musí mu prekaziť plán, použiť ju. Stathama dopĺňajú Hugh Grant, Aubrey Plaza či Josh Hartnett.

Späť
Zdieľať
Diskusia