Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti OC Central
28. júna 2022, 8:30
Čas čítania 2:03
Sponzorovaný obsah

Nepotrebuješ drahú letenku, aby si sa pozrel do CENTRAL Parku. Nájdeš ho aj v Bratislave

Nepotrebuješ drahú letenku, aby si sa pozrel do CENTRAL Parku. Nájdeš ho aj v Bratislave
Zdroj: OC Central
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Na streche OC CENTRAL vznikol park, kde môžeš cvičiť, tancovať, pozerať filmy a neminieš ani cent.

Nikomu sa cez leto nechce vysedávať doma. Ak patríš k ľuďom, ktorých slnečné lúče vytiahnu skoro ráno z postele a ktorí sa nezastavia, kým nie je tma, máme pre teba pár tipov, ako si tieto dni spríjemniť. Môžeš to spojiť s formovaním postavy na joge, tabate alebo tanečných večierkoch a neskôr si oddýchnuť pri letnom kine. Toto všetko máš zadarmo na zelenej streche bratislavského OC CENTRAL.

Už sa nemôžeš vyhovárať na to, že chceš cvičiť, ale hodiny s trénerom sú mimo tvojho rozpočtu. Celé leto až do septembra tu môžeš cvičiť či tancovať zadarmo, vždy, samozrejme, s trénerom či lektorom. Ak bojuješ s nedostatkom motivácie, vedz, že na čerstvom vzduchu v prostredí CENTRAL Parku ti to pôjde hneď lepšie. 

central
Zdroj: OC CENTRAL

Naštartuj svoj deň jogou alebo tabatou

Je pre teba ranná joga či intenzívny tréning lepší štart do dňa ako šálka kávy? Počas celého týždňa si môžeš užiť na streche OC CENTRAL rannú jogu alebo tabatu. Čaká ťa tu doslova celotýždenný tréning a neminieš pritom ani euro

  • Joga s lektormi z HYC je v každý pondelok, stredu a piatok o 7.15 h. Stačí si priniesť len podložku. 
  • Tabata sa cvičí s lektormi z Golemu v každý utorok a štvrtok o 7.30 h. Po skončení sa môžeš osprchovať v Goleme. V prípade nepriaznivého počasia sa cvičenie presúva do priestorov Golemu. 
central park bratislava
Zdroj: OC CENTRAL

Radšej tanec? Každý pondelkový večer máš príležitosť 

V prípade, že ťa viac baví hýbať sa do rytmu hudby, do 11. júla si sem môžeš chodiť každý pondelok o 18.30 h zacvičiť zumbu. Tú od júla vystriedajú latino tanečné večery, na ktorých vylepšíš svoje tanečné kroky. Každý pondelok od 18. júla bude venovaný inému latino tancu. Celé to uzavrie latino párty v auguste, kde budeš môcť predviesť svoje zvodné pohyby, ktoré si sa naučil.

  • 18. 07. – Lady styling (salsa)
  • 25. 07. – Lady Styling (kizomba)
  • 01. 08. – Lady Styling (bachata)
  • 08. 08. – Salsa cubana (párová salsa)
  • 08. 08. – Latino párty 19:30 – 22:00 
Lady Styling je o sofistikovaných a elegantných pohyboch, ktoré robí tanečnica. Zameriavaš sa na to, ako sa prirodzene hýbeš, a využívaš prvky konkrétneho druhu tanca. Cieľom je precítiť rytmus a vášeň k hudbe.

Okrem toho, že sú všetky cvičenia zadarmo, ak prídeš aspoň na 8 rôznych lekcií, môžeš získať športovú odmenu. Stačí si vypýtať kartičku, na ktorú ti dá lektor po každej hodine pečiatku, a keď ich nazbieraš 8, môžeš si na infopulte vyzdvihnúť darček

viac informácií

Romantická atmosféra kina pod hviezdami 

Na streche CENTRAL Parku v OC Central vždy nájdeš aj priestor na oddych, no počas leta je to ešte pestrejšie. Každý štvrtok o 19.30 h sa tu totiž koná letné kino a do rozhodovania, aký film sa bude premietať najbližšie, sa môžeš zapojiť aj ty. Hlasovať môžeš na Facebooku alebo Instagrame OC CENTRAL. 

viac o letnom kine
central
Zdroj: OC CENTRAL

Spríjemni si svoje letné rána či večery aktivitami v OC CENTRAL. Ako vidíš, nechodí sa sem len za dobrým jedlom či po štýlové outfity. Teraz si aj návštevu banky, pošty, hľadanie plaviek na novú sezónu či nákup potravín môžeš spríjemniť večerným kinom alebo tancom v latino rytmoch. Všetky nové aktivity môžeš sledovať na webe OC CENTRAL alebo ich sociálnych sieťach. 

Späť
Zdieľať
Diskusia