Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
26. júna 2022, 9:00
Čas čítania 2:45
Richard Balog

Zabudni na predsudky voči šľapkám a ovládni tohtoročné leto v modeloch Birkenstock, Y-3 alebo Rick Owens DRKSHDW

Zabudni na predsudky voči šľapkám a ovládni tohtoročné leto v modeloch Birkenstock, Y-3 alebo Rick Owens DRKSHDW
Zdroj: Birkenstock
MÓDA FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Vybrali sme 10 najzaujímavejších párov v rôznych štýloch a na svoje si prídu muži aj ženy.

Otvorená obuv, respektíve šľapky alebo sandále, sú pre množstvo mužov postrach a radšej celé leto vrátane dovolenky strávime v teniskách. Inak je tomu v prípade žien, ktoré tento druh obuvi milujú a majú na výber zo stoviek odlišných variantov. 

V spolupráci s online obchodom Footshop zbúrame akékoľvek predsudky a ukážeme si 10 najzaujímavejších párov v rôznych štýloch a na svoje si prídu muži aj ženy. Tešiť sa môžeš na novinky od značiek Birkenstock, Y-3 či Rick Owens DRKSHDW. Záleží len na tebe, po ktorom vyhotovení siahneš a ovládneš letnú sezónu.  

V deň publikovania článku bola na vybrané produkty v online obchode Footshop akcia do výšky 40 %. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Biele tenisky sú povinnou výbavou počas letných mesiacov. Objav najkrajšie páry od značiek Adidas, Nike alebo Puma Biele tenisky sú povinnou výbavou počas letných mesiacov. Objav najkrajšie páry od značiek Adidas, Nike alebo Puma 18. júna 2022, 8:30

Birkenstock Arizona BS  110 €

Výber otvárame klasikou od značky Birkenstock, ktorá je vhodná rovnako pre mužov aj pre ženy. Model Arizona stojí na štruktúrovanej gumenej podrážke s korkovo-latexovou vložkou a vrchná časť je z kože, v tomto prípade vo farebnom vyhotovení v prírodných tónoch. Nechýbajú ani pracky s logom. Cena 110 eur je priamoúmerná kvalite použitých materiálov a ich spracovaniu. K dispozícii je aj svetlosivý variant v rovnakej úprave. 

Birkenstock
Zdroj: Footshop

Birkenstock Arizona NU  110 €

Model Arizona patrí medzi najobľúbenejšie produkty s logom značky Birkenstock a pri pohľade na tento atraktívny čierny variant, tomu rozumieme. Ide o univerzálnu otvorenú obuv, ktorú nielen v priebehu letných mesiacov ľahko skombinuješ na množstvo spôsobov a bez akejkoľvek námahy. Cena je aj v tomto prípade stanovená na 110 eur. 

Birkenstock
Zdroj: Footshop

McQ ICO Slide  117,95 €

V ponuke online obchodu Footshop sú aj tieto športové šľapky so zaujímavou prackou od značky McQ, čo je cenovo dostupnejšia divízia módneho domu Alexander McQueen. Ľahká obuv s gumenou podrážkou je ideálnou voľbou k moru, respektíve k bazénu a k dispozícii je v ženských veľkostiach. 

McQ
Zdroj: Footshop

Y-3 Slide  132,95 €

Pozitívne hodnotíme aj model spod rúk Yohjiho Yamamota pod hlavičkou línie Y-3, ktorá je známa vďaka avantgardným a futuristickým modelom. Šľapky s jednoduchým názvom Slide sú postavené na gumenej podrážke s mäkkou, anatomicky tvarovanou vložkou. Vrchná časť je zo semišu. Obuv je dostupná v mužských veľkostiach, ale v obmedzených počtoch, a preto v prípade záujmu nad ich kúpou dlho nerozmýšľaj. 

Y-3
Zdroj: Footshop

Birkenstock Boston VL SFB  135 €

Modely šľapiek od značky Birkenstock majú najpočetnejšie, až päťnásobné zastúpenie v dnešnom výbere a to aj vďaka siluete s názvom Boston, ktorá má uzatvorenú špicu. Obuv má v tomto prípade rovnaký podklad, respektíve vložku, ako obľúbený model Arizona, pričom vrchná časť je vyrobená zo semišu. Šľapky využiješ nielen v priebehu leta, ale ľahko ich skombinuješ aj s rifľami počas jesene.

Birkenstock
Zdroj: Footshop

Birkenstock Kyoto  137,95 €

Ak sa ti nepodarilo kúpiť vyhotovenie modelu Kyoto zo spolupráce so značkou Kith, nezúfaj, svoju zbierku môžeš doplniť o minimalistický čierny variant s nápisom Birkenstock. Z nášho pohľadu ide o najzaujímavejšiu siluetu šľapiek s korkovo-latexovou vložkou a s gumenou podrážkou. Ak je tvoj finančný rozpočet flexibilný a hľadáš niečo neopozerané, model Kyoto je správnou voľbou. 

Birkenstock
Zdroj: Footshop

Rick Owens DRKSHDW Slide  144,95 €

Slová o flexibilnom finančnom rozpočte sú na mieste aj pri zvyšných šľapkách vo výbere vrátane modelu značky Rick Owens DRKSHDW. Jednoduchá silueta s gumenou podrážkou aj s gumeným telom je podobná líniám Adilette od Adidas Originals, ale v luxusnom vyhotovení. Ak si konzervatívny typ, neváhaj. 

Rick Owens DRKSHDW
Zdroj: Footshop

Heron Preston Eco Moulded Slider  149,95 €

Naopak, Heron Preston sa rozhodol ísť extravagantnou cestou a výsledkom sú šľapky s názvom Eco Moulded Slider, do ktorých sme sa zamilovali na prvý pohľad. Model má hranatý tvar podrážky a pripomína obľúbené Yeezy Slides. Na rozdiel od kúsku spod rúk Kanyeho Westa ich však kúpiš za normálnu cenu v obchode a doma ich budeš mať v priebehu niekoľkých dní. 

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Y-3 Slide  160 €

V prípade, že ťa neoslovil svetlý variant avantgardných šľapiek Y-3 Slide, možno zmeníš názor pri pohľade na čierne vyhotovenie s vrchnou časťou z hladkej kože. Cena je vyššia o 30 eur, ale sú krásne. V ponuke online obchodu Footshop ich nájdeš v mužských veľkostiach, ale vyrobené sú aj v ženských. 

Y-3
Zdroj: Footshop

Birkenstock Arizona Tech x Ader Error  274,95 €

Výber najzaujímavejších párov šľapiek sme otvorili modelom Arizona od značky Birkenstock a rovnako ho aj uzatvoríme. Tentoraz prémiovým vyhotovením zo spolupráce s ateliérom Ader Error, ktorý klasickú siluetu doplnil o technické prvky na pracke aj logo. Ak ti neprekáža cena 275 eur, potom sú správnou voľbou. 

Birkenstock
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Tenisky, ktoré neuvidíš na každom kroku. Spoznaj originálne siluety od značiek Adidas, Asics či New Balance Tenisky, ktoré neuvidíš na každom kroku. Spoznaj originálne siluety od značiek Adidas, Asics či New Balance 9. júna 2022, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia