Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s podujatím Skepta Bratislava.
18. augusta 2022, 13:30
Čas čítania 1:00

Skepta príde do Bratislavy už budúci týždeň. Zostalo posledných 600 lístkov

KULTÚRA ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

Legenda grime navštívi Bratislavu už 2. septembra.

Legenda žánru grime sa vracia po dlhých troch rokoch rozbiť Slovensko. Svoj koncert odohrá už 2. septembra v bratislavskom A4 Studiu, kde nebude chýbať ani hviezdny support špičky SK/CZ Rap scény.

Svoje sily spojili WAVE festival a agentúra Bassizm music, aby priniesli podujatie, ktoré sa na Slovensku len tak nevidí. Skeptu doplnia najzvučnejšie mená slovenskej a českej rapovej scény – Gleb, Separ, Yzomandias či Nik Tendo. Pre viac informácií sleduj sociálne siete usporiadateľov Bassizm music a WAVE festival.  

Lístok ťa momentálne vyjde od 45 eur. Ak sa na koncert chystáš s kamošmi, od stredy 17. augusta môžete využiť Friends Pack – pri kúpe troch lístkov zaplatíte iba za dva.

kúpiť lístok

Skepta – grime legenda z Veľkej Británie 

Nielenže ide o skvelého hudobníka, ale aj štýlovú osobnosť s obrovským vplyvom. So svojou hudbou dosiahol mnohé úspechy – medzi nimi niekoľko nominácií na Brit Awards, MOBO Awards či BET Awards, no aj výhier, napríklad ocenenia Mercury Prize s albumom Konnichiwa. Umiestnil sa dokonca aj v zozname najvplyvnejších ľudí britského hudobného priemyslu v rámci Debrett’s 2017. Figurovali v ňom známe mená ako Adele, Chris Martin, Simon Cowell, Ed Sheeran, Mark Ronson a mnohí ďalší. 

Jeho koncerty, ako to už pri grime býva zvykom, sú doslova šialenstvom. Ukázalo sa to aj na Pohode v roku 2019, kde Skepta vystúpil a pod pódiom rozpútal medzi fanúšikmi peklo a roztáčali sa tradičné mosh pity. Ak si pri tom nebol, teraz máš možnosť zažiť to, prípadne si to zopakovať. Nenechaj si ujsť vystúpenie tejto legendy už 2. septembra. 

Chcem ísť na koncert
Skepta v Bratislave
Zdroj: Skepta Bratislava
Späť
Zdieľať
Diskusia