Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2022, 18:54
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Takto vyzerá Ryan Gosling ako Ken vo filme Barbie. S vypracovanou postavou a blond vlasmi je ideálnou láskou Margot Robbie

Takto vyzerá Ryan Gosling ako Ken vo filme Barbie. S vypracovanou postavou a blond vlasmi je ideálnou láskou Margot Robbie
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BARBIE
Uložiť Uložené

Film Barbie premiéruje v kinách v lete budúceho roka. Pozri sa, ako v ňom vyzerajú Ken a Barbie.

Hollywoodske štúdio Warner Bros. odhalilo druhý obrázok z chystaného filmu Barbie od režisérky Grety Gerwig (The Little Women), ktorá vytvorila scenár spoločne so svojím manželom Noahom Baumbachom (Marriage Story).

Odporúčané
Hustle (Recenzia) Hustle (Recenzia) 11. júna 2022, 15:30

Na prvom obrázku sme videli herečku Margot Robbie v role Barbie, na tom dnešnom zase vidíme herca Ryana Goslinga ako Kena s blond vlasmi a vyšportovanou postavou. Ken je veľkou láskou Barbie. Tvorcovia filmu nám už v minulosti povedali, že nenakrútila príbeh Barbie klasicky tak, ako ho poznáme. 

Okrem Goslinga a Robbie si vo filme zahrajú aj Kate McKinnon, Simu Liu, America Ferrera, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Issa Rae, Michael Cera, Will Ferrell a mnohí ďalší. Premiéra snímky Barbie je naplánovaná na 21. júla 2023, a teda na rovnaký deň, v ktorý premiéruje vojnová dráma Oppenheimer od režiséra Christophera Nolana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

Späť
Zdieľať
Diskusia