Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. júna 2022, 14:44
Čas čítania 1:12
Adam Novosad

Lady Gaga by si mala zahrať Harley Quinn v pokračovaní Jokera. Z filmu tvorcovia plánujú spraviť muzikál

Lady Gaga by si mala zahrať Harley Quinn v pokračovaní Jokera. Z filmu tvorcovia plánujú spraviť muzikál
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre
NEWS DC KOMIKSOVKY JOAQUIN PHOENIX JOKER 2 LADY GAGA
Uložiť Uložené

Tvorcovia už ukázali scenár štúdiu Warner Bros.

V pokračovaní filmu Joker s Joaquinom Phoenixom sa možno objaví Lady Gaga v úlohe Harley Quinn. Speváčka a herečka by sa v Jokerovi mohla vyblázniť, pretože podľa uniknutých informácií snímka zrejme bude muzikálom.

Na druhej časti populárneho filmu z roku 2019 už pracuje režisér Todd Phillips, ktorý podľa informácií The Hollywood Reporter pomáha s písaním scenára Scottovi Silverovi. Scenár je momentálne údajne dokončený natoľko, že ho tvorcovia už ukázali štúdiu Warner Bros.

Názov pokračovania Jokera by mal znieť Joker: Folie à deux, takže fanúšikovia môžu očakávať mentálne problémy nielen jednej hlavnej postavy, ale pravdepodobne hneď dvoch postáv.

Podľa The Hollywood Reporter však štúdio Warner Bros. doteraz nedokázalo vyrokovať finálnu podobu zmluvy s Joaquinom Phoenixom, ale herec sa svojej úlohy v pokračovaní Jokera chce zhostiť, a tak by sa podľa zdrojov zvnútra štúdia mali rokovania dotiahnuť v najbližšom období.

Jokerovou parťáčkou by sa po dosiahnutí dohody mala stať Lady Gaga v role Harley Quinn, ktorá však nebude rovnakou Harley Quinn ako Margot Robbie vo filme Suicide Squad. Tieto svety podľa tvorcov filmu nie sú identické, a tak sú obidve postavy rozdielne.

V tejto fáze vývoja filmu nie je jasné, či sa tvorcovia budú snažiť vtiahnuť do svojej dejovej línie viaceré postavy zo sveta DC Comics alebo sa uspokoja výlučne s duom Joker a Harley Quinn.

Táto dvojica má v komiksovej predlohe blízky romantický vzťah, ktorý je však poznačený vzájomným mentálnym aj fyzickým nátlakom. Lekárka Harley Quinn sa do Jokera zamiluje, keď sa k nej dostane ako pacient v psychiatrickej liečebni Arkham Asylum a namiesto toho, aby ho psychických ťažkostí zbavila, ju začne baviť páchanie zločinu po jeho boku.

Anketa:
Je podľa teba Lady Gaga vhodnou tvárou pre Harley Quinn?
Rozhodne áno.
Nemyslím si.
Rozhodne áno.
62 %
168 Hlasov
Nemyslím si.
38 %
103 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia