Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s festivalom Hip Hop Žije
22. júna 2022, 9:00
Čas čítania 1:00
redakcia

Hip Hop Žije Bratislava sa koná na novom mieste. Čo ťa na festivale tento rok čaká?

Hip Hop Žije Bratislava sa koná na novom mieste. Čo ťa na festivale tento rok čaká?
Zdroj: Hip Hop Žije
KULTÚRA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE FESTIVALY
Uložiť Uložené

Výhodnejšie vstupenky nie sú jediná novinka.

Legendárny hiphopový festival sa po prestávke opäť vracia v plnom rozsahu a bez obmedzení. Festival Hip Hop Žije Bratislava odštartuje v prvý júlový víkend svoju festivalovú šnúru. Počas dvoch dní si užiješ aktuálne mená scény a všetko, čo k festivalovej atmosfére neodmysliteľne patrí. Kde sa bude Hip Hop Žije Bratislava konať, koľko stoja vstupenky a kto tu vystúpi? 

hip hop žije
Zdroj: Hip Hop Žije

Hip Hop Žije sa bude konať stále ako open air festival, no tentoraz v priestoroch garážového domu OC Styla, takže aj v prípade nepriaznivého počasia zostaneš v suchu. Bez kempu by to nebolo ono, svoj stan si budeš môcť zložiť približne 400 metrov od konania festivalu

Dobrou správou, ktorou organizátori potešili fanúšikov, je zmena ceny vstupeniek. Všetky jednodňové lístky totiž platia na oba dni, takže ak si mal zakúpený jednodňový lístok, platí na vstup na oba dni. Vďaka tomu sú aj samotné dvojdňové lístky výhodnejšie.

Vybrať si môžeš z troch rôznych typov vstupeniek: normálnej – 26,90 €, VIP – 52,90 € alebo backstage – 106,90 €. Kapacita festivalu je obmedzená, preto ak ešte nemáš lístok, poponáhľaj sa. 

kúpiť vstupenky
Hip Hop Žije 2022
Zdroj: Hip Hop Žije

Známy je už aj line-up oboch dní. Organizátori stavili na aktuálne mená zo scény. V piatok vystúpia Separ, Gleb, Samey, Radikal, Frayer Flexking, Astralkid22, Luca Brassi10x, Tian Moon a ďalší. V sobotu vystúpia Kontrafakt, Majk Spirit & DJ Grimaso, Pil C, Nerieš, Momo, Erik Tresor a ďalší. Nebude chýbať ani hypeman Osťo

Hip Hop Žije budeš môcť tento rok zažiť až na štyroch miestach a v troch krajinách. Viac si o festivale a ďalších novinkách môžeš prečítať v našom predošlom článku.  

Domov
Zdieľať
Diskusia