Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2022, 21:54
Čas čítania 1:29
Dominik Vetrák

Štúdio Marvel chystá film Thunderbolts. Bude to tímovka antihrdinov v štýle Avengers, ktorí si neberú servítku pred ústa

Štúdio Marvel chystá film Thunderbolts. Bude to tímovka antihrdinov v štýle Avengers, ktorí si neberú servítku pred ústa
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY NOVÝ MARVEL FILM
Uložiť Uložené

Film Thunderbolts má režiséra a scenáristu. Čo vieme o najnovšej marvelovke?

Hollywoodsky magazín Deadline prišiel so správou, že štúdio Marvel chystá nový superhrdinský film s názvom Thunderbolts. Režírovať by ho mal Jake Schreier (Kidding, Lodge 49), zatiaľ čo scenár napíše Eric Pearson (Black Widow).

Thunderbolts je tím superhrdinov, ktorí sú na rozdiel od Avengers ochotní viac riskovať a dosiahnuť svoje ciele aj v prípade, že to spôsobí vedľajšie škody či úmrtia nevinných. Marvel na ich príchod lákal už v niekoľkých filmoch a seriáloch. Nakoniec, rozoberali sme to už v júli minulého roka. 

Odporúčané
Hustle (Recenzia) Hustle (Recenzia) 11. júna 2022, 15:30

V komiksoch tvoria túto skupinu viacerí záporáci, ale aj kladní hrdinovia ochotní robiť špinavú prácu. Marvelské filmy a seriály už mnohých z nich predstavili a existuje veľká šanca, že vzniknú aj celkom noví.

Lídrom tímu, respektíve minimálne jeho členom bude zrejme Baron Zemo (Daniel Bruhl) a ďalší ľudia, ktorých už stihla kontaktovať Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). Videli sme ju v potitulkovej scéne filmu Black Widow či v seriáli The Falcon and the Winter Soldier. 

V komiksoch ide o agentku SHIELD-u a lásku Nicka Furyho (Samuel L. Jackson). Fury však neskôr odhalí, že je špiónka z Hydry. Prevzala identitu Madame Hydry a stala sa dôležitou postavou vo viacerých dejových líniách vrátane Secret Invasion. Práve Valentina bude zrejme stáť za zrodom tímu Thunderbolts. 

Okrem Zema by jeho súčasťou mohol byť aj John Walker ako US Agent (Wyatt Russell) či Abomination (Tim Roth), ktorého sme videli v Shang-Chim a bude aj v seriáli She-Hulk. V tíme bude pravdepodobne aj nová Black Widow Yelena (Florence Pugh), ktorej Valentina klamala, že jej sestru Natashu (Scarlett Johansson) zabil Hawkeye (Jeremy Renner).

Okrem týchto hrdinov a záporákov by členom tímu mohol byť aj Winter Soldier/Bucky (Sebastian Stan), „záporáčka“ z dvojky Ant-Mana Ghost (Hannah Dominique E. John-Kamen) a pokojne aj celkom nová postava. V komiksoch sa ich v tomto tíme vystriedalo veľa a Marvel si príbeh vo filme môže aj tak upraviť.

Falcon and the Winter Soldier
Zdroj: Disney+ The Walt Disney

V komiksoch tím založil generál Thaddeus „Thunderbolt“ Ross. Bohužiaľ, jeho herecký predstaviteľ v marvelských filmoch a seriáloch William Hurt zomrel v marci 2022, takže jeho postavu už asi neuvidíme. V komiksoch sa práve Ross stane Red Hulkom (ďalšia verzia Hulka), preto čo sa týka tejto postavy, scenáristi v štúdiu Marvel budú musieť improvizovať. Dátum premiéry zatiaľ Marvel nestanovil, ale skôr ako v roku 2024 film nečakaj.  

Thunderbolts Marvel film
Zdroj: Marvel
Späť
Zdieľať
Diskusia