Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2022, 10:45
Čas čítania 0:44
Jakub Paulík

Fanúšik Logana Paula zaplatil takmer 60 000 € za fotografiu jeho zranenej ruky

Fanúšik Logana Paula zaplatil takmer 60 000 € za fotografiu jeho zranenej ruky
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aukcia Logana Paula je, zdá sa, úspešná.

Youtuber a amatérsky boxer Logan Paul má poriadne silnú základňu skalných fanúšikov. Jeden z nich zaplatil 50 000 libier (v prepočte 58 555 eur) za fotografiu jeho zranenej ruky a ako bonus dostal možnosť vybrať Loganovi Paulovi farbu jeho športového vybavenia na ďalší zápas, pri ktorom ho bude môcť sprevádzať do ringu, uvádza Ladbible. Proti komu si však starší z dvojice bratov Paulovcov zabojuje, je ešte otázne.

Logan Paul v rámci svojho projektu 99originals fotografuje rôzne momenty zo svojho života, ktoré následne predáva na aukcii. Zabojovať o ne môžu nielen verní fanúšikovia, ale aj investori, ktorí veria, že hodnota týchto záberov časom mnohonásobne stúpne. Logan Paul tvrdí, že chce o 10 rokov kandidovať za prezidenta. Keby bol náhodou úspešný, suma za takéto fotky by mohla vyskočiť naozaj vysoko.

Logan Paul si naposledy v júni 2021 zabojoval proti Floydovi Mayweatherovi. Medzi dvojicou tak prebehol exhibičný zápas, na ktorom obaja dobre zarobili. V minulosti sa povrávalo, že by mohol nastúpiť aj proti Mikovi Tysonovi. Ten vtipkoval, že by z toho mohli byť slušné peniaze, no či sa proti sebe niekedy naozaj postavia, nie je v súčasnosti isté.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @99originals

Domov
Zdieľať
Diskusia